33. Telekom Vivicittá Városvédő Futás - április 14-15.

Még soha ennyi nemzet nem futott együtt Budapesten! A hétvégi 33. Telekom Vivicittá Városvédő Futásra 84 országból és 1100 magyar településről érkeznek futók, közel 29 ezren leszünk a tavasz legnépesebb futóünnepén.


runner hosszu

Iskolás, családos, gyalogló vagy kísérő, magányos futó vagy csapattag, a kétnapos eseményen, a 10 különböző távon mindenki megtalálja a számára kedvező betétszámot. A hosszú téli edzések után jöhet végre a tavaszi feltöltődés, hiszen a rengeteg szabadjára engedett energiával egymást lelkesítve teljesítik a résztvevők az egyéni célokat.

A Telekom megmutatja, hogyan emeli a digitalizáció új szintre a sport élményét is: a tavaly tesztelt és azóta továbbfejlesztett rendszernek köszönhetően az idén akár minden futó megkaphatja a saját futásáról készült egyedi, személyre szabott videót. A még ma is ritkaságnak számító technológiai megoldással a futást robotkamerák és drónok rögzítik, a rajtszámhoz kapcsolt chip pedig abban segít, hogy a rendszer be tudja azonosítani a versenyzőket. Az így készült felvételekből jön létre a futók személyre szabott videója, melyet a regisztrációkor megadott email-címükre kapnak meg a versenyzők. A chippel nem rendelkező futók a toltsdfelelmennyel.telekom.hu oldalon futási adataik megadásával juthatnak hozzá a saját célba érésüket rögzítő videóhoz.
Míg tavaly csak a fővárosi futáson teszteltük a rendszert, a 10 és 21 km-es táv futói kaptak magukról videót, idén már a vidéki versenyek és a budapesti, rövidebb távok résztvevőiről is készül videó, mely a célba érkezést rögzíti.

Vedd elő Te is a futócipődet, és töltsd meg élménnyel a hétvégét. Futás után pedig frissülj fel az Eisberg standjánál, ahol vendégünk vagy egy kis salátára. 
Találkozzunk április 14-15-én a Margitszigeten!

https://nevezes.futanet.hu/index.php?Oldal=kezdolap&Almenu=versenyek&Versenyek=1747-1758 • Default
 • Title
 • Date
 • Random
 • Ahhoz, hogy kiválassz egy jó salátareceptet, és utána a legjobb formában tudd elkészíteni, meg kell ismerned az alapanyagokat, azok előkészítését, jellemzőit.
  >Bővebben
 • Nézd meg, hogyan kell csinálni! Legszuperebb receptjeink elkészítését videóra vettük, hogy még könnyebben eltudjad készíteni otthon is! Nézd meg, készítsed el, táplálkozz egészségesen!
  >Bővebben
 • Érdekel, hogyan telnek az eisberg hétköznapjai? Milyen technika és szakmai tudás húzódik meg az eisberg friss salátái mögött? Akkor tarts velünk és pillants be a kulisszák mögé!

  >Bővebben

Események

>További eseményeink
A weboldalon sütiket (cookie-kat) használunk a felhasználói élmény biztosítása és statisztikai célokból. A bővebben gombra kattintva megismerheti Adatvédelmi irányelveinket.
Bővebben Rendben