Eisberg - a Brand Tester napon

A Brand Tester day, avagy a reklámok életre kelnek - egy nagyon jó kezdeményezés, egy igazi családi nap, ahol felnőttek és gyerekek találkozhattak ismert és még egészen új márkákkal testközelben. Kipróbálhattak számos terméket, játékot és szolgáltatást. Kóstolhattak üdítőket, egészséges ételeket, sport italokat.
A rendezvény legmozgalmasabb része az Eisberg sportszínpad volt.

29101683 1683752801663530 1357656466688835584 n


A kenguruban kisbabával tornázó kismamák, Rubint Réka lelkes követői után Sifi utánozhatatlan kangoo csapata ugráltatta meg a vállalkozó kedvű látogatókat. Délután még egy minden izmot átmozgató páros órával is kitett magáért.

IMG 7412


Félidőben Geszler Dorottya pilates bemutatója szintén sok érdeklődőt vonzott.
Az Eisberg nem csak a sportszínpad nevét és a fellépőket biztosította a rendezvényre, hanem legújabb spirálrépás salátamixei mellett saláta turmixot is kóstoltatott az érdeklődőkkel.

IMG 7397

 

IMG 7396

Szerencsére a friss és egészséges salátákra és zöld turmixra nem volt nehéz rábeszélni a vendégeket. A gyerekek örömmel falták a kunkori cékla és répa csíkokat. A kisebbek nem csak megkóstolhattak, hanem az Eisberg kreatív foglalkozásán egész nap zöldségszobrokat és játékokat készíthettek.
Reméljük a rendezvénynek jövőre lesz folytatása és a kedvelt márkák mellett még sokkal több érdekességben lesz része az idelátogatóknak!
Mi ott leszünk! 

 • Default
 • Title
 • Date
 • Random
 • Ahhoz, hogy kiválassz egy jó salátareceptet, és utána a legjobb formában tudd elkészíteni, meg kell ismerned az alapanyagokat, azok előkészítését, jellemzőit.
  >Bővebben
 • Nézd meg, hogyan kell csinálni! Legszuperebb receptjeink elkészítését videóra vettük, hogy még könnyebben eltudjad készíteni otthon is! Nézd meg, készítsed el, táplálkozz egészségesen!
  >Bővebben
 • Érdekel, hogyan telnek az eisberg hétköznapjai? Milyen technika és szakmai tudás húzódik meg az eisberg friss salátái mögött? Akkor tarts velünk és pillants be a kulisszák mögé!

  >Bővebben

Események

>További eseményeink
A weboldalon sütiket (cookie-kat) használunk a felhasználói élmény biztosítása és statisztikai célokból. A bővebben gombra kattintva megismerheti Adatvédelmi irányelveinket.
Bővebben Rendben