Eisberg Fitbalance Zero Gastrofesztivál Sajtótájékoztató

cover

A Fitbalance Magyarország vezető fitnesz, wellness rendezvénye. Az elmúlt 10 év tapasztalatát és kapcsolati tőkéjét felhasználva , hazánkban idén első alkalommal kerül megrendezésre a Fitbalance Zero Gastrofesztivál, június 23-án és 24-én a Millenáris Parkban.  A sportprogramokon túl az egészséges- és tudatos táplálkozásé lesz a főszerep. Az eseményen gondolunk a vega, vegán, paleo, low carb, diétás, laktóz- és gluténmentes  étrendet követőkre is.

Az Eisberg Fitbalance Zero Gastrofesztiválon gondoltak a sportszeretőkre is, így lesz Fitness- és Walkenergie színpad, valamint Spinning terem. Edzést tart többek között Rubint Réka, Rubint Rella és Sifter Tímea Sifi is. Egy igazán élménydús eseménnyel készülnek a szervezők, június 23-án, szombaton délelőtt kerül megrendezésre a Polár Futófesztivál, ahol a futás mellett a Bátor tábort is támogathatod. Június 24-én vasárnap reggel 10.00kor pedig egy igazán különleges és egészséges reggelin vehetsz részt, a „Nestlé Fitness ország nagy reggeliző asztalánál. Egész nap a Miele látványkonyhájában elismert gastrobloggerek és sztárok állnak majd a színpadra, hogy bemutassák egy-egy receptjüket.

A sajtótájékozatón részt vettek az esemény egészség nagykövetei is. Sáfrány Emese Aleska, Kustánczi Lia, Kökényessy Ági, Kulcsár Edina és Csuti, Varga Viktor, DJ Dominique, Rippel Viktor, Horváth Cintia és Koroknyai Virág is. A jelenlegi Miss World Hungary elmondta, hogy a Magyarország szépe döntősei június 24-én, vasárnap a rendezvény helyszínéről indulnak a felkészítőtáborba. Jelen volt a Fitbalance Zero Gastrofesztivál két házigazdája Viczián Viki és Berki Krisztián, valamint az esemény arca, Gelencsér Timi is. Az egykori szépségkirálynő gluténérzékenysége miatt napi szinten találkozik a speciális táplálkozás nehézségeivel, emellett nagyon készül a szombati Polár futóversenyre is. A legnagyobb megdöbbenést Ungár Anikó okozta, aki a beszéde elején elmondta, hogy januárban lesz 70 éves.

“Heti három alkalommal járok edzeni, vegetáriánus vagyok és a tudatos táplálkozásban hiszek. Vitalitásomat édesanyámtól örököltem, akit 105 éves korában vesztettünk el. Élete végéig mind fizikailag, mind szellemileg aktív volt. Hiszek abban, hogy minden fejben dől el és a pozítiv energia átsegít minket minden nehézségen.” Mondta Ungár Anikó

EISBERG- FITBALANCE ZERO GASTROFESZTIVÁL 2018.06.23-24 (szombat-vasárnap) MILLENÁRIS PARK

 • Default
 • Title
 • Date
 • Random
 • Ahhoz, hogy kiválassz egy jó salátareceptet, és utána a legjobb formában tudd elkészíteni, meg kell ismerned az alapanyagokat, azok előkészítését, jellemzőit.
  >Bővebben
 • Nézd meg, hogyan kell csinálni! Legszuperebb receptjeink elkészítését videóra vettük, hogy még könnyebben eltudjad készíteni otthon is! Nézd meg, készítsed el, táplálkozz egészségesen!
  >Bővebben
 • Érdekel, hogyan telnek az eisberg hétköznapjai? Milyen technika és szakmai tudás húzódik meg az eisberg friss salátái mögött? Akkor tarts velünk és pillants be a kulisszák mögé!

  >Bővebben

Események

>További eseményeink
A weboldalon sütiket (cookie-kat) használunk a felhasználói élmény biztosítása és statisztikai célokból. A bővebben gombra kattintva megismerheti Adatvédelmi irányelveinket.
Bővebben Rendben