Eisberg Röpte, a Love Game – társasági tenisztornán

LoveGame 3
Július első napjaiban Balatonbogláron rendezték meg azt a nyílt teniszversenyt, amire ezúttal az Eisberg is meghívást kapott.
A Love Game tenisztorna – több mint teniszverseny. Kulturális és társadalmi esemény is. A férfi, női és gyermek egyéni, páros és vegyes páros számokon túl különféle kapcsolódó programot nyújt a versenyzőknek, családtagjaiknak és a nézőknek.

Kulka János Kossuth-díjas színművész, a Love Game örökös védnöke – aki 2015-ben játszott is az első tornánkon – mondta: „Örömjáték. Ez a Love Game verseny. Nem a győzelem a fontos, hanem az, hogy új közösségek születnek a tenisz révén.”

A Love Game tenisztorna fővédnöke 2017-ben, Herendi Gábor filmrendező, teniszező; az idei legnézettebb magyar film, a Kincsem rendezője, aki már készül a Valami Amerika 3-ra, háziasszonya 2017-ben pedig, Udvaros Dorottya Kossuth-díjas színművész, sportoló, teniszrajongó.

A meleg vasárnapi napon, ezúttal is rengetegen vettek részt a versenyen, jöttek el vendégként, érdeklődőként. A salátázás a sportolóknál nem szokatlan, itt azonban még inkább beigazolódhatott, hogy mennyire jó példával járnak a művészek, a közéleti személyiségek is az egészséges táplálkozás terén.
Ahogy azt az egyik vendég mondta, „Ez egy Ász saláta” !

                             LoveGame 2LoveGame 1

 • Default
 • Title
 • Date
 • Random
 • Ahhoz, hogy kiválassz egy jó salátareceptet, és utána a legjobb formában tudd elkészíteni, meg kell ismerned az alapanyagokat, azok előkészítését, jellemzőit.
  >Bővebben
 • Nézd meg, hogyan kell csinálni! Legszuperebb receptjeink elkészítését videóra vettük, hogy még könnyebben eltudjad készíteni otthon is! Nézd meg, készítsed el, táplálkozz egészségesen!
  >Bővebben
 • Érdekel, hogyan telnek az eisberg hétköznapjai? Milyen technika és szakmai tudás húzódik meg az eisberg friss salátái mögött? Akkor tarts velünk és pillants be a kulisszák mögé!

  >Bővebben

Események

>További eseményeink

Hírlevél

Az oldal sütiket (cookie) használ a felhasználói élmény biztosítása érdekében.

Rendben