Eisberg - Szuperhősöket avattak Kislődön

NagyKaland


Másodszor is óriási siker volt a Nagy kaland napja!

Július 6 –án második alkalommal került megrendezésre a Nagy kaland napja. A kislődi Sobri Jóska Élmény- és kalandparkban megrendezett jótékonysági napra, száz nagy család kapott ismét meghívást, akik ezúttal a kalandozás közben az Eisberg Hungary-nek köszönhetően egész nap salátázhattak is a családjukkal. Ahogy azt Kapot Ildikó, a Nagy Családosok Országos Egyesületenék (NOE) Veszprémi elnöke elmondta, nagyon sokan jelentkeztek erre a különleges programra, sokan szerettek volna itt lenni, de ezúttal a háromnál több gyermekes családok közül válogattak a helyi szervezetek képviselői. Az egész napos rendezvény célja, hogy kalandokhoz, élményekhez juttassanak olyan nagycsaládokat akiknek nincs alkalmuk nyaralásra, hasonló programokon való részvételre.
A 10h-kor kezdődő rendezvény ünnepélyes megnyitóján ott volt a NOE Elnökségi tagja, Vári Ferenc is, aki maga is nagy családdal érkezett Kondorosról. Az esemény védnökségét ezúttal is Ovádi Péter Veszprém város képviselője, frakcióvezetője vállalta el, aki ezúttal is hosszú távú támogatásáról biztosította a rendezvényt és aki mellett a megnyitón még Jáger Balázs a kalandpark ügyvezető igazgatója mondott beszédet.

NagyKaland 1
Nem ez volt az első karitatív felajánlása és programja a kalandparknak, hangsúlyozta Jáger Balázs, aki azt is elmondta, hogy kötelességüknek érzik a támogatni a nehezebb helyzetben lévőket, ezért szeretnék ezt a rendezvénysorozatot, ezt a hagyományt folytatni és minden évben a Népesedési Világnaphoz és a kalandpark születésnapjához, július 11-hez kötni. Az egészséges életmódra és a szabadidő hasznos eltöltésének fontosságára is felhívó jótékonysági nap, a játékos testmozgás mellett, az egészséges táplálkozás fontosságára az Eisberg salátáival és a különleges saláta szobrok készítésével is felhívta a figyelmet. Itt és most is bebizonyosodott, hogy az ország bármely pontján élő emberek boldogan ismerkednek az új ízekkel is, szívesen kóstolják meg a salátákat, szívesen szerettetik meg a gyerekeikkel is a zöldségeket. A zöldségszobrászkodásban részt vevő családok, gyerekek boldogan mutatták és vitték haza új, zöldségből készült kedvenceiket és többen elmesélték, hogy a gyerekeik ezután otthon is fogyasztják majd az Eisberg salátáig!

Ebben az évben Szuperhősöket is avattak a parkban! Azok a művészek, színészek, zenészek, akik elfogadták a meghívást, egy kalandos versenyben vettek részt, aminek feladatait Jáger Balázs a park ügyvezető -igazgatója állított össze és vezette le. A játékos versenyre idén tizenhat művész érkezett, így két nagy csapat mérte össze tudását, erejét és bátorságát.

NagyKaland 3

Vera és a Gyíkok, valamint a Papírkutyák csapatai a rekkenő hőség ellenére dicsőségesen állták a próbát, de kis különbséggel a Gyíkok csapata, Kováts Vera -énekes, Herczeg Zoltán-divattervező, Singh Viki, Bebe, Jármai Edit -énekesek, Szirtes Marcell – gyerekszínész, Miss Bee -Somorjai Ilona- énekes (Bestiák), Straub Napsugár
Papírkutyák csapata, Madár Tamás- színész, zenész, Ács Balázs, Pál Dániel Máté-gyerekszínészek, Farkas Zsolti -énekes, Szőlőskei Tímea-színész, Erdőhegyi Brigitta-énekes, Nyertes Zsuzsa- színész, Straub Dezső – színész, Kárász Eszter-zenész
De az igazi Eisberg -Szuperhősök azok a gyerekek és szüleik lettek, akik ezután a nap után, boldogan fogyasztják majd otthon is, rendszeresen a különböző salátákat!

Jáger Balázs, a kalandpark ügyvezetője kiemelte, hogy a rendezvény sikere a támogatói felajánlások nélkül nem jöhetett volna létre, köszönetet mondott a Nagy Kaland napja szponzorainak: Eisberg Hungary, Viszló Trans, a Prevital, Rádió Bézs, Nr1 Média, Veol, Napló, Artmedia, Eurofamily, Interspar, Szerencsejáték Zrt

NagyKaland 1

 • Default
 • Title
 • Date
 • Random
 • Ahhoz, hogy kiválassz egy jó salátareceptet, és utána a legjobb formában tudd elkészíteni, meg kell ismerned az alapanyagokat, azok előkészítését, jellemzőit.
  >Bővebben
 • Nézd meg, hogyan kell csinálni! Legszuperebb receptjeink elkészítését videóra vettük, hogy még könnyebben eltudjad készíteni otthon is! Nézd meg, készítsed el, táplálkozz egészségesen!
  >Bővebben
 • Érdekel, hogyan telnek az eisberg hétköznapjai? Milyen technika és szakmai tudás húzódik meg az eisberg friss salátái mögött? Akkor tarts velünk és pillants be a kulisszák mögé!

  >Bővebben

Események

>További eseményeink

Hírlevél

Az oldal sütiket (cookie) használ a felhasználói élmény biztosítása érdekében.

Rendben