Fresh & Gól! Eisberg sali már a Groupamában is!

MLSZGR

A Ferencváros – Kisvárda november 24-i futball mérkőzése, fontos mérföldkő az Eisberg Hungary több, mint két évtizedes történelmében: Számos kiváló sportrendezvény után, most először találkozhatott hivatalosan is a focimeccsre érkező, VIP közönség az Eisberg salátákkal és a Green Drink - zöld itallal a Groupama Arénában.  A Zöld Sasok otthonában zajló NB I -es mérkőzésre majd nyolcezer szurkoló volt kíváncsi a szürke, hideg, ködös szombaton. Az Eisberg friss salátáival és salátaturmixaival ezúttal is az egészséges, lendületes, könnyed és sportos életre szeretné felhívni a figyelmet. A salátázás öröm, a zöldségek a legjobb tiszta vegyértékek – fogalmazott egyszer egy termesztő, aki szerelmese a zöldségeknek. A zöldségek és a saláták az egészséges táplálkozás kiemelt elemei melyeknek a sporttáplálkozásban is fontos szerepük van. Ezért is áll az Eisberg minél több sportrendezvény mellé és küldetésének érzi a zöldségek megszerettetését gyerekekkel, felnőttekkel és sportolókkal. Ezért is örültünk, amikor szeptemberben több száz focista, salátázó gyerekkel találkozhattunk a Bozsik program tanévnyitóján az MLSZ Telki központjában, valamint ez alkalommal a felnőtt focistákkal és a focit szerető közönséggel a Ferencváros focistáinak otthonában. Gazsi Zoltán, az Eisberg Hungary ügyvezetője a Groupama vezetőinek, Siklósi Csabának, Zágoni Istvánnak és Magyary Jenőnek mesélt a „zöldprogramról”, ami hamarosan tovább folytatódik! Ma a zöldek nyertek, 2-0 lett a végeredménye a legtöbb idegenlégióssal játszó Kisvárda elleni mérkőzésnek. December 8-án Mezőkövesd érkezik, mi ismét ott leszünk az Üllői úti stadionban, hogy egyre inkább egyértelmű legyen: Fresh & Gól !

 • Default
 • Title
 • Date
 • Random
 • Ahhoz, hogy kiválassz egy jó salátareceptet, és utána a legjobb formában tudd elkészíteni, meg kell ismerned az alapanyagokat, azok előkészítését, jellemzőit.
  >Bővebben
 • Nézd meg, hogyan kell csinálni! Legszuperebb receptjeink elkészítését videóra vettük, hogy még könnyebben eltudjad készíteni otthon is! Nézd meg, készítsed el, táplálkozz egészségesen!
  >Bővebben
 • Érdekel, hogyan telnek az eisberg hétköznapjai? Milyen technika és szakmai tudás húzódik meg az eisberg friss salátái mögött? Akkor tarts velünk és pillants be a kulisszák mögé!

  >Bővebben

Események

>További eseményeink
A weboldalon sütiket (cookie-kat) használunk a felhasználói élmény biztosítása és statisztikai célokból. A bővebben gombra kattintva megismerheti Adatvédelmi irányelveinket.
Bővebben Rendben