FRESH&GÓL: SALÁTA, MÁR NEM A KISPADON!

A focihoz mindenki közel kerül előbb vagy utóbb.

gyekekfoci

salátázófiu

A 2018/19-es „focistanév” elindítása, a Bozsik - program hivatalos keretei között, az UEFA Grassroots hetének keretén belül zajlott, ezúttal az egészséges életre nevelés tudatosságával. A hűvös, igazi őszi idő ellenére, az ország minden pontjáról érkező gyerekek, szülők lelkesen várták az MLSZ Telki Központjában megrendezésre kerülő eseményt, melyet ezúttal az Eisberg Hungary is támogatott. Kilencszáz gyerek, edzők, szülők, sportolni szerető kicsik és nagyok kóstolhatták a salátákat, barátkozhattak a friss zöldségek ízeivel és töltötték együtt ezt a napot, aminek hivatalos megnyitóján Gazsi Zoltán az Eisberg ügyvezető igazgatója is rövid beszéddel köszöntötte a résztvevőket. Hangsúlyozta, hogy a szülőknek szeretne most segítséget és ötletet adni ahhoz, hogy a sportolás mellett a gyerekek, hogyan legyenek még erősebbek, fittek, egészségesebbek. Hangsúlyozta, milyen fontos szerepük van az edzőknek, a sportolóknak és a szülőknek abban, hogy példát mutatnak még a táplálkozással is. Az MLSZ vezetői és focilegendák – többek között Nyilasi Tibor, Gellei Imre, Dunai Antal, Sipos Jenő, Borbély Zoltán társaságában, kivételesen jó hangulatban telt a futball, nagy saláta-napja. Az első rúgások megtörténtek … Reméljük, még sok hazai és nemzetközi mérkőzésen lehetünk szemtanúi és támogatói a nagy meccseknek is!

salátázólegendák

SzG

 • Default
 • Title
 • Date
 • Random
 • Ahhoz, hogy kiválassz egy jó salátareceptet, és utána a legjobb formában tudd elkészíteni, meg kell ismerned az alapanyagokat, azok előkészítését, jellemzőit.
  >Bővebben
 • Nézd meg, hogyan kell csinálni! Legszuperebb receptjeink elkészítését videóra vettük, hogy még könnyebben eltudjad készíteni otthon is! Nézd meg, készítsed el, táplálkozz egészségesen!
  >Bővebben
 • Érdekel, hogyan telnek az eisberg hétköznapjai? Milyen technika és szakmai tudás húzódik meg az eisberg friss salátái mögött? Akkor tarts velünk és pillants be a kulisszák mögé!

  >Bővebben

Események

>További eseményeink
A weboldalon sütiket (cookie-kat) használunk a felhasználói élmény biztosítása és statisztikai célokból. A bővebben gombra kattintva megismerheti Adatvédelmi irányelveinket.
Bővebben Rendben