Jazz Feszten jártunk!

Bánk ad otthont immár 12 éve minden június végén a Louis Armstrong fesztiválnak. Azok a jazzrajongók, akik ellátogattak idén, fantasztikus élményekkel gazdagodhattak.

Az idei fesztivált Oscar Petersonnak, a hétszeres Grammy díjas jazz zongorista emlékének állították. A meghívott sztárok hihetetlen zenei karriert futottak be. Csík Gusztáv Liszt Ferenc díjas és Marian Petrescu Grammy díjas zongoristák fergeteges játéka elbűvölte a közönséget. Itt volt Dan Nimmer zongorista, aki Chicago egyik legnépszerűbb zongoravirtuóza, a Wynton Marsalis Quinitet tagja. Itt volt Dan egykori zongoratanára, Willie Pickens, aki 85 éves korát meghazudtolva virtuóz koncertet adott. Eljött Alvin Queen, aki Oscar Peterson dobosa volt. Reggie Jonson, Dezron Douglas és Mihai Petrescu nagybőgősök, Scott Hamilton és Paul Nedzeda szaxofonosok mind kiemelkedő tehetségek, akik a világ élvonalába tartoznak. Együtt zenélnek olyan zenei legendákkal, mint Chick Corea, Wyntos Marsalis, Norah Jones, Placido Domingo és még sokan mások. Joan Faulkner és Peggi Blu, Harriet Lewis és Joanne Bell gospel énekesek idevarázsoltál Bánkra és a Váci székesegyházba New Orleans hangulatát. Lenyűgöző volt látni azt a szerénységet, ahogy ezek a viágsztárok a koncertek közben beszélgettek bárkivel, aki érdeklődött zenéjük iránt. Az a természetesség, ahogy sztárságukat viselték, megmutatta emberi nagyságukat is. Joan imádta a salátáinkat, és szívesen fotózkodott is velünk.

joanFaulknersaláta

Köszönjük Karacs Ferencnek és kedves feleségének, Julikának, - a Bánki Tó Hotel tulajdonosainak és egyben a fesztivál szervezőinek -, hogy ott lehettünk, és az eisberg salátái is hozzájárulhattak a fesztivál sikeréhez. Minden tökéletes volt.

 • Default
 • Title
 • Date
 • Random
 • Ahhoz, hogy kiválassz egy jó salátareceptet, és utána a legjobb formában tudd elkészíteni, meg kell ismerned az alapanyagokat, azok előkészítését, jellemzőit.
  >Bővebben
 • Nézd meg, hogyan kell csinálni! Legszuperebb receptjeink elkészítését videóra vettük, hogy még könnyebben eltudjad készíteni otthon is! Nézd meg, készítsed el, táplálkozz egészségesen!
  >Bővebben
 • Érdekel, hogyan telnek az eisberg hétköznapjai? Milyen technika és szakmai tudás húzódik meg az eisberg friss salátái mögött? Akkor tarts velünk és pillants be a kulisszák mögé!

  >Bővebben

Események

>További eseményeink

Az oldal sütiket (cookie) használ a felhasználói élmény biztosítása érdekében.

Rendben