Madárfészek Akadémia Ökölvívó Budapest Bajnokság

Madarfeszek 1
Rendkívül sikeres hétvégét zártak a Madárfészek Akadémia növendékei a 2018-as Ökölvívó Budapest Bajnokságon. Taroltak minden kor- és súlycsoportban, megkérdőjelezhetetlenné téve a magyar ökölvívó sportban elfoglalt helyüket.

Habár az Eisberg-Erőműhely-Madárfészek együttműködése alig fél évre tekint vissza, a közös munka máris gyors sikereket hozott. A projekt egyik fő eleme - az új edzéstípusok mellett - a srácok táplálkozási szokásainak módszeres, fokozatos megreformálása.
A folyamatos és intenzív edzésterhelés számtalan kihívást vet fel mind a regenerációs folyamatok, mind az izmok savasodása és fáradása tekintetében.
A sportolók maximális teljesítőképességének eléréséhez a megfelelő sporttáplálkozásnak és folyadékfogyasztásnak kitüntetett szerepe van. A sportoló gyermekek vitaminszükséglete magasabb az átlagosnál, így kiemelten fontos számukra a megfelelő zöldség- és gyümölcsfogyasztás. Ennek gyakorlati megvalósításához hozzájárulva a reggeli tréningeket követően a fiatalok az Eisberg Green Drink salátamixéből és banánból, almából, gyümölcsléből, valamint vízből készült zöld turmixokat kaptak, melyeket Szecsei Szilárd Erőműhely vezetőedző és Madárfészek erőnléti tréner készített el részükre.
A napindító edzések utáni szuper finom green smoothie italok bevezetése a vártnál jóval könnyebben ment, és a tapasztalatok szerint egyre nagyobb népszerűségnek örvend a fiatalok körében. Már néhány hét után látszott és érződött, hogy a sportolók terhelhetősége, fittsége és nem utolsósorban a közérzetük is mennyit fejlődött.
Az eddigi eredmények bizakodásra adhatnak okot: tovább erősítik a Madárfészek Akadémia meggyőződését, miszerint a hazai box újra régi fényében fog tündökölni.

Gratulálunk Wida József és Erdei Zsolt professzionális, elkötelezett munkájához, és örülünk, hogy az Eisberg is részese lehet ennek a megújulásnak.

 • Default
 • Title
 • Date
 • Random
 • Ahhoz, hogy kiválassz egy jó salátareceptet, és utána a legjobb formában tudd elkészíteni, meg kell ismerned az alapanyagokat, azok előkészítését, jellemzőit.
  >Bővebben
 • Nézd meg, hogyan kell csinálni! Legszuperebb receptjeink elkészítését videóra vettük, hogy még könnyebben eltudjad készíteni otthon is! Nézd meg, készítsed el, táplálkozz egészségesen!
  >Bővebben
 • Érdekel, hogyan telnek az eisberg hétköznapjai? Milyen technika és szakmai tudás húzódik meg az eisberg friss salátái mögött? Akkor tarts velünk és pillants be a kulisszák mögé!

  >Bővebben

Események

>További eseményeink
A weboldalon sütiket (cookie-kat) használunk a felhasználói élmény biztosítása és statisztikai célokból. A bővebben gombra kattintva megismerheti Adatvédelmi irányelveinket.
Bővebben Rendben