Malacos Futás 2018

Malacos2018 3

Frissen és sportosan indult ez az év is azoknak, akik immár 3-ik alkalommal vettek részt az Újévi Malacos „ábrás”  futáson, mely a 2018-as év első családi-közösségi futós megmozdulása volt.
A rendezvény célja nem a versengés vagy a győzelem volt, nem számított ki milyen gyors csupán a teljesítés volt a lényeg.  Közel 300 futó sikeresen haladt végig azon az a rövid, de igen kacskaringós útvonalon, melynek teljesítésével egy újévi malac ábráját rajzolta ki térkép.
Természetesen egy ilyen remek kezdeményezés mellett már évek óta ott áll az Eisberg is, így minden résztvevő ajándékcsomagot illetve friss salátát vihetett haza, többek között az Eisberg egyik újdonságát, a Green Drink Mix-et. Friss és sportos évkezdés után természetesen nem állunk meg, tavasszal hasonló ábrás futásra lesz majd lehetőség!
Tartsatok velünk idén is a sport és gasztro rendezvényeken! Legyetek és egyetek egészségesen!
Malacos2018 2

 • Default
 • Title
 • Date
 • Random
 • Ahhoz, hogy kiválassz egy jó salátareceptet, és utána a legjobb formában tudd elkészíteni, meg kell ismerned az alapanyagokat, azok előkészítését, jellemzőit.
  >Bővebben
 • Nézd meg, hogyan kell csinálni! Legszuperebb receptjeink elkészítését videóra vettük, hogy még könnyebben eltudjad készíteni otthon is! Nézd meg, készítsed el, táplálkozz egészségesen!
  >Bővebben
 • Érdekel, hogyan telnek az eisberg hétköznapjai? Milyen technika és szakmai tudás húzódik meg az eisberg friss salátái mögött? Akkor tarts velünk és pillants be a kulisszák mögé!

  >Bővebben

Események

>További eseményeink
A weboldalon sütiket (cookie-kat) használunk a felhasználói élmény biztosítása és statisztikai célokból. A bővebben gombra kattintva megismerheti Adatvédelmi irányelveinket.
Bővebben Rendben