Palya Bea Hazatalálok

Az újrakezdés himnusza…
Palya Bea új albuma – a „Frissesség művészete”

Hogy a „Frissesség” egy újrakezdés esetén mennyire könnyítheti meg a válás gyötrelmeit egy nő életében? Palya Bea új lemeze erről szól, a „Művészien megfogalmazott” új élet, a hitelesség és a nőiség kérdéseiről. A szeptember 12-én exkluzív élőzenés sajtótájékoztatón bemutatott Hazatalálok c. album a válás mozzanatait örökítette dalokká. Az Eisberg elkötelezett támogatója mindannak az értéknek és üzenetnek, amit a ma már szinte világszerte ismert énekesnő képvisel, így ezúttal is boldogan támogatta Palya Bea legújabb lemezének a megszületését. Gazsi Zoltán, a cég ügyvezetője így nyilatkozott a Prima- és Artisjus-díjas énekesnőről:

 MG 2983
                                                  (A videóklippért kattints a képre)
  
„Most személyes leszek, vállalom. A vezető ízlése hat a csapatra, az egész cégre, néha jó, néha rossz irányba visz, de hat. Abban bízom, hogy a csapat a legtöbb, általam behozott értékre büszke, és nem olyan nyomásnak érzik, mellyel azonosulniuk kell. Közel 15 éve követem Bea munkásságát, imádom a hangját, szöveg- és dallamvilágát, vidámságát-szomorúságát, életigenlését, őszinteségét, természetközeliségét. Röviden: rajongója vagyok. Megtestesíti ezen értékeket, fantasztikus tehetségével és érzékenységével katalizálja a rajongóit is. Ősi energiáival átjárja lelkük mély bugyrait, nem hagyja, hogy bárki ellaposodjon a mindennapok darálója ellenére sem. A tükör, amit elénk tart, nem mindig mutat kellemes dolgokat, azonban gyakran igazi és mély utazásra inspirál. Nem bírja a felszínes semmit, a fecsegést, számára nincsenek tabuk: dalaiban kitárja a világ elé életét, érzéseit. Olyan gondolatokat, melyeket mi még saját magunkkal, legnagyobb magányunkban sem merünk megosztani... Az Eisberg Palya Beával való együttműködése több mint 10 éve indult, egy Budapesten rendezett nemzetközi Eisberg találkozó estéjére hívtam el énekelni. Ahogy megismertük egymást, rájöttem, egészen hasonló értékek mentén igyekszem az Eisberg csapatát én is vezetni. Folyamatosan inspiráljuk egymást, semmiképpen nem egy hagyományos együttműködés ez: minimális tervezés, maximális kreativitás, rugalmasság és bizalom. A többit az élet rendezi, és nem is akárhogyan. Például ő fügéről és narancsról énekel, ami engem finom étel elkészítésére késztet. Közös főzéseink, beszélgetéseink során új számok születnek, melyekre büszke vagyok, nagy élmény egy új dal megszületésénél bábáskodni. Amikor eljött az Eisberg üzemébe, a raktárba lépve Bea egy száma szólt épp, a kollégák engem is megleptek ezzel. Így inpirál ő mindenkit, bármerre jár. Vidámsága átszőtte az egész napunkat, a saláták is még zöldebbek, még frissebbek lettek, és még szebben ropogtak. 
Köszi Bea, hogy vagy, hogy számíthatunk egymásra!”
Az Eisberg Hungary Kft. által is támogatott lemezbemutató koncert 2018. december 14-én lesz az A38 Hajón.

 MG 3039
 • Default
 • Title
 • Date
 • Random
 • Ahhoz, hogy kiválassz egy jó salátareceptet, és utána a legjobb formában tudd elkészíteni, meg kell ismerned az alapanyagokat, azok előkészítését, jellemzőit.
  >Bővebben
 • Nézd meg, hogyan kell csinálni! Legszuperebb receptjeink elkészítését videóra vettük, hogy még könnyebben eltudjad készíteni otthon is! Nézd meg, készítsed el, táplálkozz egészségesen!
  >Bővebben
 • Érdekel, hogyan telnek az eisberg hétköznapjai? Milyen technika és szakmai tudás húzódik meg az eisberg friss salátái mögött? Akkor tarts velünk és pillants be a kulisszák mögé!

  >Bővebben

Események

>További eseményeink
A weboldalon sütiket (cookie-kat) használunk a felhasználói élmény biztosítása és statisztikai célokból. A bővebben gombra kattintva megismerheti Adatvédelmi irányelveinket.
Bővebben Rendben