Séta a szülés-születés minőségéért

seta2017PalyaBea

Az idén negyedik alkalommal kerül megrendezésre az ELTE PPK Perinatális Szaktanácsadó szakának oktatói és hallgatói szervezésében a Séta a Szülés Születés Minőségéért c. rendezvény. A június 23. pénteki  megnyitón  a szervezők ismertették az idei hagyományteremtő Séta útvonalát: Nagykanizsáról indul a gyalogtúra, Zalaegerszegen át Hévíz érintésével Keszthelyig.
Az egy hétig tartó útjuk (június 26. - július 2.) tetszőleges szakaszára bárki csatlakozhat hozzájuk, valamint a különböző városokban zajló rendezvényekhez, ismeretterjesztő előadásokhoz. A sétán ki-ki a maga tempójában járhatja végig az utat, hol csendesen, hol hangot adva élményeinek. Mindez mutatja, mennyire fontos a saját ritmus (amit nem érdemes se gyorsítani, se lassítani), a folyamat (ami legalább olyan lényeges, mint a célba érkezés), az együttlét vagy éppen a magány. Az elmúlt évek tapasztalatai és sikerei rávilágítottak, hogy azért fontosak ezek a találkozások, mert összekapcsolnak szakembereket, családokat, anyát-babát-apát, valamint élővé teszik a tudomány által igazolt eredményeket.
 
 A programmal a szülés/születés élményének hosszú-távú jelentőségére hívják fel a figyelmet a szakemberek és a nagyközönség számára.

PalyaBeaszabadon

A Séta nyitórendezvényén Palya Bea köszöntötte csodás énekével a résztvevőket és támogatását fejezte ki a rendezvény törekvéseit illetően. Gazsi Zoltán, az Eisberg Hungary Kft. ügyvezető igazgatója, a Séta egyik fő szponzoraként bejelentést tett egy díj megalapításáról: a Kapcsolat vándordíjat mostantól minden évben egy olyan szakembernek ítélik oda, aki sokat tesz az anya-gyerek, apa-gyerek kapcsolat, valamint a szülés-születés körül munkálkodó szakmák szakembereinek kapcsolódásáért. Első alkalommal a díjat Szekérné Büki Erzsébet, zalaegerszegi védőnő kapta. A díj egy csodálatos, gyermekét szoptató anyát ábrázoló herendi porcelán, amely kiegészül az ELTE perinatális szaktanácsadó szakirányú továbbképzésének egy féléves tandíjával. Az Eisberg által felkínált vándordíj és tandíj segítséget nyújt szakemberek továbbképzésére és a kiemelkedő teljesítmények méltó megünneplésére.
Aki kedvet kapott a csatlakozáshoz, vagy csak nyomon szeretné követni a sétálók útvonalát, eseményeit, bővebb információhoz itt juthat:
A honlapért kattints ide!
Facebook elérhetőségünk pedig itt találhatjátok.

EisbergDíj2017felterjesztő GitidiszKriszta

 • Default
 • Title
 • Date
 • Random
 • Ahhoz, hogy kiválassz egy jó salátareceptet, és utána a legjobb formában tudd elkészíteni, meg kell ismerned az alapanyagokat, azok előkészítését, jellemzőit.
  >Bővebben
 • Nézd meg, hogyan kell csinálni! Legszuperebb receptjeink elkészítését videóra vettük, hogy még könnyebben eltudjad készíteni otthon is! Nézd meg, készítsed el, táplálkozz egészségesen!
  >Bővebben
 • Érdekel, hogyan telnek az eisberg hétköznapjai? Milyen technika és szakmai tudás húzódik meg az eisberg friss salátái mögött? Akkor tarts velünk és pillants be a kulisszák mögé!

  >Bővebben

Események

>További eseményeink

Hírlevél

Az oldal sütiket (cookie) használ a felhasználói élmény biztosítása érdekében.

Rendben