Taroltak a Madárfészek ökölvívó „fiókái” és az Eisberg Green Drink zöldségturmix itala

Énekes István Ökölvívó Ifjúsági Emlékverseny:
Taroltak a Madárfészek ökölvívó „fiókái” és az Eisberg Green Drink zöldségturmix itala

Hagyományosan, február közepén került megrendezésre az Énekes István Ifjúsági Emlékverseny, ami az ökölvívás világában az egyik legnagyobb múltú és talán a legrangosabb sorozat 2018-as állomása.

Wida József Madárfészek Ökölvívó Akadémia elnöke Erdei Zsolttal a Magyar Ökölvívó Szakszövetség elnökével

 A Madárfészek Ökölvívó Akadémia vadiúj csarnokában megrendezett, négy napos  versenyen több mint 160 induló adott le érvényes nevezést és ehhez mérten rendkívül kemény bunyókat láthatott a kilátogató közönség (már ha befért, mert jó néhány mérkőzésen, még a csilláron is lógtak..

A rendező Akadémia versenyzői kiválóan helyt álltak, fontos presztízs meccseken tudtak megújulni, kijönni komoly gödrökből és végül a 10 súlycsoportból 3 arany, 2 ezüst, 1 bronz éremmel zárták az "Énekest" és tovább öregbítették a Madárfészek hírnevét.

Ferencz Eszter bronz, Pócza Milos és Felföldi László ezüst, Barbosu Tibor, Kóczián Dávid és Suki József pedig arany érem birtokosa és az "Énekes" címvédője, ami életük végéig

impozánsan fog csengeni, ökölvívó körökben mindenképpen.

Mindkét nap kóstolhatták a versenyzők és a nézők az Eisberg Green Drink salátamixet, mely kiváló turmix alap, banánnal, almával, gyümölcslevekkel keverve nagy sikert aratott. Tapasztalataink szerint a salátaturmix népszerű belépő lehet az egészséges étkezés világába azoknak, akik kicsit még idegenkednek a saláták fogyasztásától, hiszen a gyros-sültkrumpli-majonéz-ketchup alapételekhez szoktak hozzá.  Sokan többször is sorban álltak a Green Drink kóstolóért, és ebben sokat segített, hogy pédaképeik, Wida József, a Madárfészek Ökölvívó Akadémia elnöke, Erdei Zsolt profi ökölvívó, a Magyar Ökölvívó Szakszövetség elnöke is jó példával járt elöl.

 • Default
 • Title
 • Date
 • Random
 • Ahhoz, hogy kiválassz egy jó salátareceptet, és utána a legjobb formában tudd elkészíteni, meg kell ismerned az alapanyagokat, azok előkészítését, jellemzőit.
  >Bővebben
 • Nézd meg, hogyan kell csinálni! Legszuperebb receptjeink elkészítését videóra vettük, hogy még könnyebben eltudjad készíteni otthon is! Nézd meg, készítsed el, táplálkozz egészségesen!
  >Bővebben
 • Érdekel, hogyan telnek az eisberg hétköznapjai? Milyen technika és szakmai tudás húzódik meg az eisberg friss salátái mögött? Akkor tarts velünk és pillants be a kulisszák mögé!

  >Bővebben

Események

>További eseményeink
A weboldalon sütiket (cookie-kat) használunk a felhasználói élmény biztosítása és statisztikai célokból. A bővebben gombra kattintva megismerheti Adatvédelmi irányelveinket.
Bővebben Rendben