Teltház a McDonald’s BringaMánia Tour de Balatonon

A 3000 fős létszámkeret már az előnevezések során betelt.
A balatoni bringás idény egyik legnagyobb kerékpáros túrájának a nyárias idő is kedvezett, így egész nap verőfényes időben tekerhettek a bringások.
Ebben az évben is öt távon próbálhatták ki magukat az idelátogatók, így voltak akik egy majdnem egész napos, 6 órás túrát tettek meg, de a családosok is remek programon vehettek rész rövidebb táv teljesítésével.
A szervezők több fórumon is kihangsúlyozták, hogy a Tour de Balaton nem verseny, így mindenki a maga tempójában a Balatonpart csodás látványát élvezve tekerhetett a célig, ahol egy emlékérmet is átvehettek a résztvevők.
A balatonföldvári célterületre visszaérkezőket gulyásparti, az Eisberg standjánál salátakóstoló, zöldség- és gyümölcsfaragás, gyermekprogramok, köztük freestyle foci bemutató várta. A McDonald’s Bringamánia sátorban színező és arcfestés szórakoztatta a kicsiket, a megfáradt bringásokat pedig képzett sportmasszőrök segítették a lazításban és felfrissülésben.
balaton2

 • Default
 • Title
 • Date
 • Random
 • Ahhoz, hogy kiválassz egy jó salátareceptet, és utána a legjobb formában tudd elkészíteni, meg kell ismerned az alapanyagokat, azok előkészítését, jellemzőit.
  >Bővebben
 • Nézd meg, hogyan kell csinálni! Legszuperebb receptjeink elkészítését videóra vettük, hogy még könnyebben eltudjad készíteni otthon is! Nézd meg, készítsed el, táplálkozz egészségesen!
  >Bővebben
 • Érdekel, hogyan telnek az eisberg hétköznapjai? Milyen technika és szakmai tudás húzódik meg az eisberg friss salátái mögött? Akkor tarts velünk és pillants be a kulisszák mögé!

  >Bővebben

Események

>További eseményeink

Hírlevél

Az oldal sütiket (cookie) használ a felhasználói élmény biztosítása érdekében.

Rendben