Ütős Mix-szel debütált az Eisberg a 33. SPAR Budapest Maraton Fesztiválon

Több mint 33 ezren vettek részt a 33. Spar Budapest Maraton Fesztivál versenyein, így megdőlt a nevezési rekord.
A szervező Budapest Sportiroda (BSI) tájékoztatása szerint 33 500 indulója volt a versenyeknek, a vasárnap délelőtti 42,195 kilométeres viadalon pedig 13 000 ezren indultak el, egyéniben, párban vagy csapatban.

spar2

A külföldi indulók száma szintén rekordot döntött, ugyanis 96 országból 5100-an álltak rajthoz.
Számos sportoló, politikus és művész is futott a vasárnapi maratonon.
A legidősebb maratont futó férfi, a 80 éves Richter Ferenc, a nők között pedig a 69 éves belga Claudia Farnaud.
Az Eisberg standjánál is rekord mennyiségű saláta fogyott, ahol Erdei Zsolt is meglátogatott minket. A rekord számok fényét, mi új termékünk bemutatásával igyekeztünk emelni. A VIP sátorban ismertettük Ütős Mixre keresztelt salátánkat, melynek arca Erdei Zsolt Madár lett. Mitől ütős? Lilahagyma és erőspaprika teszi különlegessé. Október végétől pedig maratont sem kell futni ahoz, hogy bárki megkóstolhassa, hiszen kapható lesz a Spar üzeletiben is.

SPAR Maraton18

 • Default
 • Title
 • Date
 • Random
 • Ahhoz, hogy kiválassz egy jó salátareceptet, és utána a legjobb formában tudd elkészíteni, meg kell ismerned az alapanyagokat, azok előkészítését, jellemzőit.
  >Bővebben
 • Nézd meg, hogyan kell csinálni! Legszuperebb receptjeink elkészítését videóra vettük, hogy még könnyebben eltudjad készíteni otthon is! Nézd meg, készítsed el, táplálkozz egészségesen!
  >Bővebben
 • Érdekel, hogyan telnek az eisberg hétköznapjai? Milyen technika és szakmai tudás húzódik meg az eisberg friss salátái mögött? Akkor tarts velünk és pillants be a kulisszák mögé!

  >Bővebben

Események

>További eseményeink
A weboldalon sütiket (cookie-kat) használunk a felhasználói élmény biztosítása és statisztikai célokból. A bővebben gombra kattintva megismerheti Adatvédelmi irányelveinket.
Bővebben Rendben