Valentin futás - "Mutass egy szívet"

2017-ben második alkalommal kerül megrendezésre a Valentin futás a Nyugati téren. A már első alkalommal is nagy népszerűségnek örvendő ingyenes futóverseny idén jótékony célt is szolgál.

16295498 1589552627738166 1650362281 n

"Mutass egy szívet", ahogy a szív apró bajnokai is teszik! Mosolygó, csillogó szemű félénk apróságok, kötéssel a mellkasukon, betegen a kórházi ágyban, felmentve a tornaóra alól. Szívbeteg gyermekek, akik igazi hősök! A hét minden napján megküzdenek a betegségükkel, bátran elviselik a kórházi élet hosszú és néha fájdalmas pillanatait. A gyermekkardiológia osztályok apró lakói, szinte mindannyian tudják milyen a kórházi élet, ki a fehér köpenyes doktor néni, miért kell minden nap gyógyszert szedni vagy néha miért kapnak injekciót. Az élet apró hősei! Mit jelent számukra a szív? Az életet, a reményt és a jövőt!

Nekünk mit jelent a szív? Egy érzést, egy élményt és egy mosolyt. A kicsi bajnokok, most betegtársaiknak szeretnének mosolyt csalni az arcukra. Hogyan? Mutass szívet és mosolyogni fogsz! Egy apró plüss szív, aminek üzenet van.

Mutassuk meg együtt, milyen nagy szívünk van! Minden sportoló, futó, most egy pici szívvel hozzájárulhat a gyermekek céljához. Mit is kell tenni? Gyere, mozogj velünk, ha van kedved, mutass egy szívet!

A kampányban összegyújtött plüss és textil szíveket a szív apró bajnokai az ország gyermek kardiológiai osztályán fekvő kis betegtársaiknak, és ambuláns rendeléseken megjelenő gyermekeknek viszik el, hogy a szívekkel segítséget nyújtsanak a gyógyulás első lépéseinek megtételében.

Regisztráció:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdMtSLzSZKPtNw_iOQWIXwt7mujmWfr6EHO6CWIh2EMU7yJSg/viewform?c=0&w=1

"Te vagy az, aki nyitott szemmel és szívvel jársz a világban. Te vagy az, aki észreveszi az élet apró szépségeit, Te segítesz jó szívvel, ahol éppen kell, általad lesz ez a világ még szebb és jobb. Mi legfeljebb segítünk Neked"

https://www.facebook.com/szivaprobajnokai/

A rendezvény és a gyermekek támogatói - az eisberg, a POLAR és a Biopont - ez alkalommal is szeretetettel várnak minden sportolni és segíteni vágyót.

https://www.facebook.com/events/165803457240281/

 • Default
 • Title
 • Date
 • Random
 • Ahhoz, hogy kiválassz egy jó salátareceptet, és utána a legjobb formában tudd elkészíteni, meg kell ismerned az alapanyagokat, azok előkészítését, jellemzőit.
  >Bővebben
 • Nézd meg, hogyan kell csinálni! Legszuperebb receptjeink elkészítését videóra vettük, hogy még könnyebben eltudjad készíteni otthon is! Nézd meg, készítsed el, táplálkozz egészségesen!
  >Bővebben
 • Érdekel, hogyan telnek az eisberg hétköznapjai? Milyen technika és szakmai tudás húzódik meg az eisberg friss salátái mögött? Akkor tarts velünk és pillants be a kulisszák mögé!

  >Bővebben

Események

>További eseményeink
A weboldalon sütiket (cookie-kat) használunk a felhasználói élmény biztosítása és statisztikai célokból. A bővebben gombra kattintva megismerheti Adatvédelmi irányelveinket.
Bővebben Rendben