Világ Tea Party

Gyerek uzem 3
A 2018. március 12-18. között nemzetközi összefogással megrendezett Nutriton & Hydration Week (Táplálkozás és Hidratáció Hét) keretében a Magyar Dietetikusok Országos Szövetsége immár negyedik éve szervezte meg a Világ Tea Party rendezvényt, amelynek idén a Zirzen Janka Gyermekotthon adott helyet. A program keretén belül a gyermekek interaktív előadást hallhattak Shenker-Horváth Kinga dietetikusunktól az egészséges táplálkozásról és folyadékfogyasztásról.

Gyerek uzem 1Gyerek uzem 2

Kinga bemutatta a Magyar Dietetikusok Országos Szövetsége által 2017-ben a 6-17 éves gyermekek számára létrehozott új táplálkozási ajánlást, az OKOSTÁNYÉR®-t. Kinga végigvezette a gyerekeket, nevelőket és pedagógusokat az alapvető élelmiszercsoportokhoz kapcsolható legfontosabb táplálkozási tanácsokon. A hagyományosan felszolgált tea, valamint teasütemények mellett minden fontos élelmiszercsoportból kóstolhattak a gyermekek, így többek között friss salátát is, nagy sikert arattak az Eisberg Tavaszi Mixek. Szívmelengető érzés volt látni, hogy mekkora örömöt szerzett a gyerekeknek a Világ Tea Party esemény, aminek alkalmával a finom falatok mellett még tudáscseppekkel is gazdagodtak a résztvevők.

Gyerek uzem 4

 • Default
 • Title
 • Date
 • Random
 • Ahhoz, hogy kiválassz egy jó salátareceptet, és utána a legjobb formában tudd elkészíteni, meg kell ismerned az alapanyagokat, azok előkészítését, jellemzőit.
  >Bővebben
 • Nézd meg, hogyan kell csinálni! Legszuperebb receptjeink elkészítését videóra vettük, hogy még könnyebben eltudjad készíteni otthon is! Nézd meg, készítsed el, táplálkozz egészségesen!
  >Bővebben
 • Érdekel, hogyan telnek az eisberg hétköznapjai? Milyen technika és szakmai tudás húzódik meg az eisberg friss salátái mögött? Akkor tarts velünk és pillants be a kulisszák mögé!

  >Bővebben

Események

>További eseményeink
A weboldalon sütiket (cookie-kat) használunk a felhasználói élmény biztosítása és statisztikai célokból. A bővebben gombra kattintva megismerheti Adatvédelmi irányelveinket.
Bővebben Rendben