Citrusos sertéskaraj forró sárgarépán, rucolával

Hozzávalók:

 

 

Elkészítés:

 

A hússzeleteket sózzuk, borsozzuk, majd vékonyan kenjük be mustárral. Forgassuk meg reszelt parmezán, zsemlemorzsa és reszelt citromhéj keverékében.

Közepes hőfokon vajas olívaolajban rövid idő alatt süssük a húst pirosra. Tegyük félre és takarjuk le. A sárgarépacsíkot szintén vajas olívaolajban pirítsuk, sózzuk, illetve csipet kristálycukorral szórjuk.

Mikor a tűzről félrehúztuk, hintsük meg friss vágott petrezselyemlevéllel. Tálaláskor a répát helyezzük a hússzeletek közepére, szórjuk reszelt parmezánnal,  majd a madársalátával kevert, balzsamecettel ízesített ruccola mellé kínáljuk.

  • Default
  • Title
  • Date
  • Random
  • Ahhoz, hogy kiválassz egy jó salátareceptet, és utána a legjobb formában tudd elkészíteni, meg kell ismerned az alapanyagokat, azok előkészítését, jellemzőit.
    >Bővebben
  • Nézd meg, hogyan kell csinálni! Legszuperebb receptjeink elkészítését videóra vettük, hogy még könnyebben eltudjad készíteni otthon is! Nézd meg, készítsed el, táplálkozz egészségesen!
    >Bővebben
  • Érdekel, hogyan telnek az eisberg hétköznapjai? Milyen technika és szakmai tudás húzódik meg az eisberg friss salátái mögött? Akkor tarts velünk és pillants be a kulisszák mögé!

    >Bővebben

Események

>További eseményeink

Hírlevél

Szeretnénk kibővíteni online felületünket,
véleményed fontos számunkra.
Kitöltöm a kérdőívet

Az oldal sütiket (cookie) használ a felhasználói élmény biztosítása érdekében.

Rendben