Birses tonhal sali

Hozzávalók:


Elkészítés:

Miután kibontottam a csomag salátát, a tonhalat a konzervből kiszedtem és apróbb darabokra tépkedtem szét. Fogtam egy kisebb darab parmezán sajtot és lereszeltem forgácsokra.  Miután összekevertem a salátát és a tonhalat, meglocsoltam birsalmás Tokaj Dressinggel és ráhalmoztam a parmezánforgácsokat. A tonhalhoz kiválóan passzol a birsalma kissé fanyar íze! Ajánlom egy esti filmnézés mellé!

  • Default
  • Title
  • Date
  • Random
  • Ahhoz, hogy kiválassz egy jó salátareceptet, és utána a legjobb formában tudd elkészíteni, meg kell ismerned az alapanyagokat, azok előkészítését, jellemzőit.
    >Bővebben
  • Nézd meg, hogyan kell csinálni! Legszuperebb receptjeink elkészítését videóra vettük, hogy még könnyebben eltudjad készíteni otthon is! Nézd meg, készítsed el, táplálkozz egészségesen!
    >Bővebben
  • Érdekel, hogyan telnek az eisberg hétköznapjai? Milyen technika és szakmai tudás húzódik meg az eisberg friss salátái mögött? Akkor tarts velünk és pillants be a kulisszák mögé!

    >Bővebben

Események

>További eseményeink

Hírlevél

Az oldal sütiket (cookie) használ a felhasználói élmény biztosítása érdekében.

Rendben