Málnás csoda sali

Hozzávalók:

1 csomag eisberg Verona mix
1 doboz málna
5 dkg félkemény kecskesajt
Tokaj Dressing Málna

Elkészítés:

Mindig tartok otthon piacról vásárolt friss gyümölcsöket. Ebben a receptben is igyekeztem a hűtőben talált ételeket felhasználni – ezért is az elnevezés: csoda sali!
Felbontottam egy csomag eisberg Verona mix salátát, kiszedtem egy tálra. Megmostam a málnát, felszeleteltem a kecskesajtot és rászedtem ezeket a salátára. A végén ráöntöttem egy málnás Tokaj Dressing zacskó tartalmának a felét (kb. 20 ml). Iszonyú jók lettek az új öntetek, ezt a málnásat is gyorsan elfogyasztottam a repetánál!

  • Default
  • Title
  • Date
  • Random
  • Ahhoz, hogy kiválassz egy jó salátareceptet, és utána a legjobb formában tudd elkészíteni, meg kell ismerned az alapanyagokat, azok előkészítését, jellemzőit.
    >Bővebben
  • Nézd meg, hogyan kell csinálni! Legszuperebb receptjeink elkészítését videóra vettük, hogy még könnyebben eltudjad készíteni otthon is! Nézd meg, készítsed el, táplálkozz egészségesen!
    >Bővebben
  • Érdekel, hogyan telnek az eisberg hétköznapjai? Milyen technika és szakmai tudás húzódik meg az eisberg friss salátái mögött? Akkor tarts velünk és pillants be a kulisszák mögé!

    >Bővebben

Események

>További eseményeink

Hírlevél

Szeretnénk kibővíteni online felületünket,
véleményed fontos számunkra.
Kitöltöm a kérdőívet

Az oldal sütiket (cookie) használ a felhasználói élmény biztosítása érdekében.

Rendben