Tortilla Oriental á lá Sifi

Hozzávalók:

Elkészítés:

Gondolnátok, hogy a tortillát nem csak töltve lehet enni? Erre mutatok egy egészséges példát: a tortilla lapot egy felforrósított serpenyőben olaj nélkül megpirítunk – de csak épphogy! Amikor az egyik oldalát megpirítottuk, akkor megfordítjuk és a félkemény kecskesajtot ráreszeljük. Ha ráolvadt a sajt, akkor félbe hajtjuk és félretesszük hűlni. Közben kibontjuk és egy nagy tányérra halmozzuk a salit, majd a sajtos tortilla lapot felszeletelve rápakoljuk minderre. Hogy ne legyenek unalmasak az ízek: meglocsoljuk az olívaolajos, tengeri sós és feketeborsos öntettel a salátát és tálalhatjuk is! Ha átugranak a barátnők, tökéletes lesz ez a pár perc alatt összedobható fogás bármilyen napszakban! 

  • Default
  • Title
  • Date
  • Random
  • Ahhoz, hogy kiválassz egy jó salátareceptet, és utána a legjobb formában tudd elkészíteni, meg kell ismerned az alapanyagokat, azok előkészítését, jellemzőit.
    >Bővebben
  • Nézd meg, hogyan kell csinálni! Legszuperebb receptjeink elkészítését videóra vettük, hogy még könnyebben eltudjad készíteni otthon is! Nézd meg, készítsed el, táplálkozz egészségesen!
    >Bővebben
  • Érdekel, hogyan telnek az eisberg hétköznapjai? Milyen technika és szakmai tudás húzódik meg az eisberg friss salátái mögött? Akkor tarts velünk és pillants be a kulisszák mögé!

    >Bővebben

Események

>További eseményeink

Hírlevél

Szeretnénk kibővíteni online felületünket,
véleményed fontos számunkra.
Kitöltöm a kérdőívet

Az oldal sütiket (cookie) használ a felhasználói élmény biztosítása érdekében.

Rendben