Egészben sült pisztráng, bazsalikomos narancsos majonézzel

Hozzávalók:

 

  • 1 cs eisberg Royal Mix
  • 4 db pisztráng vagy 60 dkg fogasfilé
  • 10 dkg kukoricadara
  • 3 dl napraforgóolaj
  • 1.5 dl olívaolaj
  • 1 db tojás
  • 1 teáskanál mustár
  • 1 evőkanál vágott bazsalikom
  • 1 db narancs
  • 1 db lime
  • 0.5 dl tejszín
  • csipet porcukor
  • őrölt bors

 

Elkészítés:

 

1 db tojássárgáját keverjük el a mustárral és egy habverővel intenzíven keverve csurgassunk hozzá 1.5 dl olívaolajat. Majonézalapunkat ízesítsük friss bazsalikommal, a narancs levével, sóval, borssal.

Adjunk hozzá csipet porcukrot és lágyítsuk tejszínnel.

A pisztrángokat/szeletelt fogasfilét kívül belül sózzuk, borsozzuk, majd kukoricadarában megforgatva,  kevés forró olajban süssük őket aranybarnára. A salátára csurgassuk rá a bazsalikomos mártást és a hal mellé helyezve lime cikkel tálaljuk.

  • Default
  • Title
  • Date
  • Random
  • Ahhoz, hogy kiválassz egy jó salátareceptet, és utána a legjobb formában tudd elkészíteni, meg kell ismerned az alapanyagokat, azok előkészítését, jellemzőit.
    >Bővebben
  • Nézd meg, hogyan kell csinálni! Legszuperebb receptjeink elkészítését videóra vettük, hogy még könnyebben eltudjad készíteni otthon is! Nézd meg, készítsed el, táplálkozz egészségesen!
    >Bővebben
  • Érdekel, hogyan telnek az eisberg hétköznapjai? Milyen technika és szakmai tudás húzódik meg az eisberg friss salátái mögött? Akkor tarts velünk és pillants be a kulisszák mögé!

    >Bővebben

Események

>További eseményeink

Hírlevél

Szeretnénk kibővíteni online felületünket,
véleményed fontos számunkra.
Kitöltöm a kérdőívet

Az oldal sütiket (cookie) használ a felhasználói élmény biztosítása érdekében.

Rendben