Forró szőlőragu tökmagolajos, fehérboros dresszinggel

Hozzávalók:

 

  • 1 cs eisberg De luxe mix
  • 20 dkg fehér szőlő
  • 1 dl száraz fehérbor
  • 1 db citrom
  • 1 evőkanál tökmagolaj
  • 1 evőkanál méz
  • 3 evőkanál extra szűz olívaolaj
  • őrölt bors

Elkészítés:

 

Előmelegített serpenyőben a szőlőt, mézzel alaposan átforrósítjuk. Habverővel jól összekeverjük a citrom levét, a tökmagolajat, az olívaolajat, és a fehérbort, majd sózzuk, borsozzuk.

Az öntetet a salátára locsoljuk, átforgatjuk, majd a tetejére halmozzuk a még meleg szőlőt.

 

 

  • Default
  • Title
  • Date
  • Random
  • Ahhoz, hogy kiválassz egy jó salátareceptet, és utána a legjobb formában tudd elkészíteni, meg kell ismerned az alapanyagokat, azok előkészítését, jellemzőit.
    >Bővebben
  • Nézd meg, hogyan kell csinálni! Legszuperebb receptjeink elkészítését videóra vettük, hogy még könnyebben eltudjad készíteni otthon is! Nézd meg, készítsed el, táplálkozz egészségesen!
    >Bővebben
  • Érdekel, hogyan telnek az eisberg hétköznapjai? Milyen technika és szakmai tudás húzódik meg az eisberg friss salátái mögött? Akkor tarts velünk és pillants be a kulisszák mögé!

    >Bővebben

Események

>További eseményeink

Hírlevél

Az oldal sütiket (cookie) használ a felhasználói élmény biztosítása érdekében.

Rendben