Gyömbéres-mézes dresszing, párolt zellerrel

Hozzávalók:

 

  • 1 cs eisberg Love Mix
  • 1 db közepes zellergumó
  • 6 db aszalt paradicsom
  • 1 teáskanál pucolt gyömbér
  • 1 teáskanál méz
  • 4-6 db füstölt fürjtojás
  • 4 evőkanál olívaolaj
  • 1 teáskanál balzsamecet
  • őrölt bors

 

Elkészítés:

 

A pucolt megmosott zellert nagyon vékony csíkokra vágjuk, majd sós forró vízben 1-2 perc alatt leforrázzuk. Leszűrjük, azután lehűtjük.

A pucolt gyömbért sóval, borssal pépesítjük, és a mézzel, balzsamecettel, olívaolajjal összekeverve dresszinget készítünk.

Az öntetet a salátára kanalazzuk, ráhalmozzuk a puha zellert, és a fürjtojással, illetve aszalt paradicsommal díszítjük.

  • Default
  • Title
  • Date
  • Random
  • Ahhoz, hogy kiválassz egy jó salátareceptet, és utána a legjobb formában tudd elkészíteni, meg kell ismerned az alapanyagokat, azok előkészítését, jellemzőit.
    >Bővebben
  • Nézd meg, hogyan kell csinálni! Legszuperebb receptjeink elkészítését videóra vettük, hogy még könnyebben eltudjad készíteni otthon is! Nézd meg, készítsed el, táplálkozz egészségesen!
    >Bővebben
  • Érdekel, hogyan telnek az eisberg hétköznapjai? Milyen technika és szakmai tudás húzódik meg az eisberg friss salátái mögött? Akkor tarts velünk és pillants be a kulisszák mögé!

    >Bővebben

Események

>További eseményeink

Hírlevél

Szeretnénk kibővíteni online felületünket,
véleményed fontos számunkra.
Kitöltöm a kérdőívet

Az oldal sütiket (cookie) használ a felhasználói élmény biztosítása érdekében.

Rendben