Halloumi sajt uborkaszósszal

Hozzávalók:

 

1 cs eisberg Fitness Mix

1 db kígyóuborka

40 dkg süthető kemény sajt

1 gerezd fokhagyma

1 teáskanál aprított kapor

1 fej lilahagyma

1 dl extra szűz olívaolaj

1 teáskanál ételecet

őrölt bors

csipet kristálycukor

 

Elkészítés:

 

Az uborkát megpucoljuk és a magját eltávolítjuk. Sózzuk, borsozzuk, megszórjuk kevés kristálycukorral, majd a  szeletelt lilahagymával, a kaporral és a fokhagymával együtt alaposan leturmixoljuk.

Ecettel és olívaolajjal átkeverve lazítjuk az öntetünk állagát. A tányér közepére halmozott salátánkat bőségesen meglocsoljuk a mártással és a tetejére kevés olívaolajban megpirított kemény sajtot helyezünk.

  • Default
  • Title
  • Date
  • Random
  • Ahhoz, hogy kiválassz egy jó salátareceptet, és utána a legjobb formában tudd elkészíteni, meg kell ismerned az alapanyagokat, azok előkészítését, jellemzőit.
    >Bővebben
  • Nézd meg, hogyan kell csinálni! Legszuperebb receptjeink elkészítését videóra vettük, hogy még könnyebben eltudjad készíteni otthon is! Nézd meg, készítsed el, táplálkozz egészségesen!
    >Bővebben
  • Érdekel, hogyan telnek az eisberg hétköznapjai? Milyen technika és szakmai tudás húzódik meg az eisberg friss salátái mögött? Akkor tarts velünk és pillants be a kulisszák mögé!

    >Bővebben

Események

>További eseményeink

Hírlevél

Az oldal sütiket (cookie) használ a felhasználói élmény biztosítása érdekében.

Rendben