Kapribogyós dresszing, pirított baguettel

Hozzávalók:

 

  • 1 cs eisberg Pikáns Mix
  • 20 dkg koktélparadicsom
  • 2 evőkanál darabolt kapri bogyó
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 5 evőkanál olívaolaj
  • 2 evőkanál vörösborecet
  • 1 teáskanál fűszerpaprika
  • ½ teáskanál őrölt kömény
  • só őrölt bors

 

Elkészítés:

 

Egy tálban összekeverünk  zúzott fokhagymát, vörösborecetet, fűszerpaprikát, köményt, némi sót és borsot. Ehhez adjuk az olívaolajat és a vágott kapri bogyót.

A darabolt paradicsomot beleforgatjuk az öntetbe és a külön megpirított baguettre halmozzuk. A maradék öntettel locsoljuk a salátát, majd mellé helyezzük a paradicsomos kenyér szeleteket.

  • Default
  • Title
  • Date
  • Random
  • Ahhoz, hogy kiválassz egy jó salátareceptet, és utána a legjobb formában tudd elkészíteni, meg kell ismerned az alapanyagokat, azok előkészítését, jellemzőit.
    >Bővebben
  • Nézd meg, hogyan kell csinálni! Legszuperebb receptjeink elkészítését videóra vettük, hogy még könnyebben eltudjad készíteni otthon is! Nézd meg, készítsed el, táplálkozz egészségesen!
    >Bővebben
  • Érdekel, hogyan telnek az eisberg hétköznapjai? Milyen technika és szakmai tudás húzódik meg az eisberg friss salátái mögött? Akkor tarts velünk és pillants be a kulisszák mögé!

    >Bővebben

Események

>További eseményeink

Hírlevél

Szeretnénk kibővíteni online felületünket,
véleményed fontos számunkra.
Kitöltöm a kérdőívet

Az oldal sütiket (cookie) használ a felhasználói élmény biztosítása érdekében.

Rendben