Kolbászos-burgonyás saláta

Hozzávalók:

 

 

Elkészítés:

 

Az alaposan megmosott burgonyát sós fehérboros, babérleveles  vízben kezdjük el főzni. Miután félig megpuhult adjuk hozzá a kolbászt és együtt főzzük őket tovább.

Amikor elkészült  szűrjük le, de a főzőléből tegyünk félre 1 dl-t. Ebben keverjük el a mustárt, a tárkonyecetet, a friss fűszereket, és az olajat. Ha kell, sózzuk, borsozzuk.

A burgonyát és a kolbászt karikázzuk fel, majd forgassuk össze a vékony szeletekre vágott póréhagymával, illetve a dresszinggel.

Tálaláskor a salátát kevés maradék öntettel locsoljuk le, és halmozzuk a kolbászos burgonya mellé. Reszelt főtt tojással kínáljuk.

  • Default
  • Title
  • Date
  • Random
  • Ahhoz, hogy kiválassz egy jó salátareceptet, és utána a legjobb formában tudd elkészíteni, meg kell ismerned az alapanyagokat, azok előkészítését, jellemzőit.
    >Bővebben
  • Nézd meg, hogyan kell csinálni! Legszuperebb receptjeink elkészítését videóra vettük, hogy még könnyebben eltudjad készíteni otthon is! Nézd meg, készítsed el, táplálkozz egészségesen!
    >Bővebben
  • Érdekel, hogyan telnek az eisberg hétköznapjai? Milyen technika és szakmai tudás húzódik meg az eisberg friss salátái mögött? Akkor tarts velünk és pillants be a kulisszák mögé!

    >Bővebben

Események

>További eseményeink

Hírlevél

Szeretnénk kibővíteni online felületünket,
véleményed fontos számunkra.
Kitöltöm a kérdőívet

Az oldal sütiket (cookie) használ a felhasználói élmény biztosítása érdekében.

Rendben