Majorannás pirított gombasaláta, kukoricaolajjal

Hozzávalók:

 

  • 1 cs eisberg Wellnes Mix
  • 25 dkg barna csiperke
  • 1 evőkanál vágott majoranna
  • 3 evőkanál kukoricaolaj
  • 1 evőkanál balzsamecet
  • őrölt bors

 

Elkészítés:

 

A gombát vastagabb szeletekre vágva kevés forró kukoricaolajon hirtelen megpirítjuk, sózzuk borsozzuk és meghintjük friss majorannával.

A maradék olajat kikeverjük az ecettel, a salátára locsoljuk és a végén tetejére halmozzuk a gombát. Kínáljuk magvas péksüteménnyel.

  • Default
  • Title
  • Date
  • Random
  • Ahhoz, hogy kiválassz egy jó salátareceptet, és utána a legjobb formában tudd elkészíteni, meg kell ismerned az alapanyagokat, azok előkészítését, jellemzőit.
    >Bővebben
  • Nézd meg, hogyan kell csinálni! Legszuperebb receptjeink elkészítését videóra vettük, hogy még könnyebben eltudjad készíteni otthon is! Nézd meg, készítsed el, táplálkozz egészségesen!
    >Bővebben
  • Érdekel, hogyan telnek az eisberg hétköznapjai? Milyen technika és szakmai tudás húzódik meg az eisberg friss salátái mögött? Akkor tarts velünk és pillants be a kulisszák mögé!

    >Bővebben

Események

>További eseményeink

Hírlevél

Szeretnénk kibővíteni online felületünket,
véleményed fontos számunkra.
Kitöltöm a kérdőívet

Az oldal sütiket (cookie) használ a felhasználói élmény biztosítása érdekében.

Rendben