Mentás-olívabogyós öntet, párolt-sült édesköménnyel

Hozzávalók:

 

 

Elkészítés:

 

Az édesköményt forró sós vízben kb 5 percig főzzük, majd lecsöpögtetve, félbevágva vajban megpirítjuk. A vajból kiszedve félretesszük és a maradék vajon a zsemlemorzsát is megpirítjuk.

Az olívabogyókat egy mozsárban pépesre zúzzuk. Sózzuk, borsozzuk, és hozzákeverjük a málnaecetet, mentát, illetve az extra szűz olívaolajat.

A salátát ezzel a dresszinggel öntjük le, a tetejére pedig a pirított morzsával szórt édesköményt helyezzük.

  • Default
  • Title
  • Date
  • Random
  • Ahhoz, hogy kiválassz egy jó salátareceptet, és utána a legjobb formában tudd elkészíteni, meg kell ismerned az alapanyagokat, azok előkészítését, jellemzőit.
    >Bővebben
  • Nézd meg, hogyan kell csinálni! Legszuperebb receptjeink elkészítését videóra vettük, hogy még könnyebben eltudjad készíteni otthon is! Nézd meg, készítsed el, táplálkozz egészségesen!
    >Bővebben
  • Érdekel, hogyan telnek az eisberg hétköznapjai? Milyen technika és szakmai tudás húzódik meg az eisberg friss salátái mögött? Akkor tarts velünk és pillants be a kulisszák mögé!

    >Bővebben

Események

>További eseményeink

Hírlevél

Szeretnénk kibővíteni online felületünket,
véleményed fontos számunkra.
Kitöltöm a kérdőívet

Az oldal sütiket (cookie) használ a felhasználói élmény biztosítása érdekében.

Rendben