Mustáros kusz-kusz saláta

Hozzávalók:

 

  • 1 cs eisberg Royal mix
  • 6 dkg eisberg madársaláta
  • 1 evőkanál dijoni mustár
  • 1 evőkanál sima mustár
  • 1 evőkanál méz
  • 1 evőkanál vágott petrezselyem
  • 1 evőkanál vágott menta
  • 10 dkg kusz- kusz
  • 4 db paradicsom
  • 8 db koktélparadicsom
  • 4 evőkanál olívaolaj
  • 1 teáskanál balzsamecet
  • őrölt bors

 

Elkészítés:

 

A keverőtálba szórt kusz-kuszt felengedjük kétszeres mennyiségű forró húsalaplével, majd letakarjuk és hagyjuk, hogy kb 10 perc alatt magába szívja a folyadékot és megpuhuljon.

Mustárokat a mézzel, petrezselyemmel, mentával, és az olívaolajjal kikeverjük, sózzuk, borsozzuk. Hozzáadjuk a puha kusz-kuszhoz. A paradicsomot apró kockákra vágva szintén belekeverjük.

Tálaláskor egy tányér közepére halmozzuk a kusz-kuszt, majd körbeszórjuk, a balzsamecettel meglocsolt salátával.

 

  • Default
  • Title
  • Date
  • Random
  • Ahhoz, hogy kiválassz egy jó salátareceptet, és utána a legjobb formában tudd elkészíteni, meg kell ismerned az alapanyagokat, azok előkészítését, jellemzőit.
    >Bővebben
  • Nézd meg, hogyan kell csinálni! Legszuperebb receptjeink elkészítését videóra vettük, hogy még könnyebben eltudjad készíteni otthon is! Nézd meg, készítsed el, táplálkozz egészségesen!
    >Bővebben
  • Érdekel, hogyan telnek az eisberg hétköznapjai? Milyen technika és szakmai tudás húzódik meg az eisberg friss salátái mögött? Akkor tarts velünk és pillants be a kulisszák mögé!

    >Bővebben

Események

>További eseményeink

Hírlevél

Szeretnénk kibővíteni online felületünket,
véleményed fontos számunkra.
Kitöltöm a kérdőívet

Az oldal sütiket (cookie) használ a felhasználói élmény biztosítása érdekében.

Rendben