Narancsos-lilahagymás saláta

Hozzávalók:

 

  • 1 cs eisberg Brasilian mix
  • 3 db narancs
  • 20-25 db fekete olívabogyó
  • 2 db kisebb lilahagyma
  • 1 evőkanál aprított citromfű
  • 5 evőkanál olívaolaj
  • őrölt bors
  • őrölt római kömény

 

Elkészítés:

 

2 db narancs héját késsel levágjuk, és a pucolt lilahagymával együtt vékony szeletekre vágjuk. 1 db narancs levét elkeverjük az olívaolajjal, a citromfűvel, óvatosan sózzuk, majd fűszerezzük  köménnyel  borssal. A narancsot és a lilahagymát egybeforgatjuk a salátával, lelocsoljuk az öntettel. Tálaláskor meghintjük fekete olívabogyóval.

  • Default
  • Title
  • Date
  • Random
  • Ahhoz, hogy kiválassz egy jó salátareceptet, és utána a legjobb formában tudd elkészíteni, meg kell ismerned az alapanyagokat, azok előkészítését, jellemzőit.
    >Bővebben
  • Nézd meg, hogyan kell csinálni! Legszuperebb receptjeink elkészítését videóra vettük, hogy még könnyebben eltudjad készíteni otthon is! Nézd meg, készítsed el, táplálkozz egészségesen!
    >Bővebben
  • Érdekel, hogyan telnek az eisberg hétköznapjai? Milyen technika és szakmai tudás húzódik meg az eisberg friss salátái mögött? Akkor tarts velünk és pillants be a kulisszák mögé!

    >Bővebben

Események

>További eseményeink

Hírlevél

Az oldal sütiket (cookie) használ a felhasználói élmény biztosítása érdekében.

Rendben