Párolt harcsafilé, zöldfűszeres tormakrémmel

Hozzávalók:

 

 

Elkészítés:

 

A halat szeleteljük fel sózzuk, borsozzuk. Egy gyorsforralóba öntsünk kevés vizet meg a bort, reszeljünk bele citromhéjat és az ízesített harcsát, fedővel letakarva, 6-8 perc alatt pároljuk puhára.

A tormát és a zöldfűszereket keverjük el néhány csepp olívaolajjal, óvatosan sózzuk, majd adagoljuk hozzá a tejföl. Még krémesebbé tehetjük, ha kicsit több olívaolajat adunk hozzá.

Tálaláskor salátánkra „csak” extra szűz olívaolajat és citromlevet locsoljunk. A halszeletet tegyük a saláta mellé, majd kanalazzunk a tetejére a tormakrémet.

  • Default
  • Title
  • Date
  • Random
  • Ahhoz, hogy kiválassz egy jó salátareceptet, és utána a legjobb formában tudd elkészíteni, meg kell ismerned az alapanyagokat, azok előkészítését, jellemzőit.
    >Bővebben
  • Nézd meg, hogyan kell csinálni! Legszuperebb receptjeink elkészítését videóra vettük, hogy még könnyebben eltudjad készíteni otthon is! Nézd meg, készítsed el, táplálkozz egészségesen!
    >Bővebben
  • Érdekel, hogyan telnek az eisberg hétköznapjai? Milyen technika és szakmai tudás húzódik meg az eisberg friss salátái mögött? Akkor tarts velünk és pillants be a kulisszák mögé!

    >Bővebben

Események

>További eseményeink

Hírlevél

Az oldal sütiket (cookie) használ a felhasználói élmény biztosítása érdekében.

Rendben