Roston sült libamáj, paprika paradicsom öntettel

Hozzávalók:

 

  • 1 cs eisberg Freshbalance Mix
  • 30 dkg hízott libamáj
  • 4 db hámozott egész paradicsom
  • ½ zöld kaliforniai paprika
  • ½ sárga kaliforniai paprika
  • 5  evőkanál olívaolaj
  • 1 evőkanál vörösborecet
  • csipet szárított oregáno
  • csipet cayenne-i bors

 

Elkészítés:

 

A paradicsomokat és a paprikákat nagyon apró kockákra vágjuk. Sózzuk, fűszerezzük oregánóval, cayenne-i borssal, majd az ecettel kikevert olívaolajhoz adjuk.

A salátánkat alaposan átforgatjuk a dresszinggel, és a hirtelen pirosra sütött libamájszeletek mellé tálaljuk. Kínáljuk friss baguett-tel és friss, puha fügével.

  • Default
  • Title
  • Date
  • Random
  • Ahhoz, hogy kiválassz egy jó salátareceptet, és utána a legjobb formában tudd elkészíteni, meg kell ismerned az alapanyagokat, azok előkészítését, jellemzőit.
    >Bővebben
  • Nézd meg, hogyan kell csinálni! Legszuperebb receptjeink elkészítését videóra vettük, hogy még könnyebben eltudjad készíteni otthon is! Nézd meg, készítsed el, táplálkozz egészségesen!
    >Bővebben
  • Érdekel, hogyan telnek az eisberg hétköznapjai? Milyen technika és szakmai tudás húzódik meg az eisberg friss salátái mögött? Akkor tarts velünk és pillants be a kulisszák mögé!

    >Bővebben

Események

>További eseményeink

Hírlevél

Szeretnénk kibővíteni online felületünket,
véleményed fontos számunkra.
Kitöltöm a kérdőívet

Az oldal sütiket (cookie) használ a felhasználói élmény biztosítása érdekében.

Rendben