Saláta erdei gyümölcsöntettel, kecskesajttal

Hozzávalók:

 

  • 1 cs eisberg Bolero Mix
  • 10 dkg fagyasztott, vegyes erdei gyümölcs
  • 20 dkg lágy kecskesajt
  • 2 evőkanál extra szűz olívaolaj
  • 1 teáskanál vörösborecet
  • kristálycukor

 

Elkészítés:

 

Az erdei gyümölcsöt 2 evőkanál kristálycukorral és kevés vízzel pépesre főzzük, majd lepasszírozzuk. Az így kapott mártást alaposan kikeverjük vörösborecettel, olívaolajjal.

Ebbe a dresszingbe forgatjuk bele a salátát, és tálaláskor a tördelt, félkemény kecskesajtot halmozzuk a tetejére.

  • Default
  • Title
  • Date
  • Random
  • Ahhoz, hogy kiválassz egy jó salátareceptet, és utána a legjobb formában tudd elkészíteni, meg kell ismerned az alapanyagokat, azok előkészítését, jellemzőit.
    >Bővebben
  • Nézd meg, hogyan kell csinálni! Legszuperebb receptjeink elkészítését videóra vettük, hogy még könnyebben eltudjad készíteni otthon is! Nézd meg, készítsed el, táplálkozz egészségesen!
    >Bővebben
  • Érdekel, hogyan telnek az eisberg hétköznapjai? Milyen technika és szakmai tudás húzódik meg az eisberg friss salátái mögött? Akkor tarts velünk és pillants be a kulisszák mögé!

    >Bővebben

Események

>További eseményeink

Hírlevél

Szeretnénk kibővíteni online felületünket,
véleményed fontos számunkra.
Kitöltöm a kérdőívet

Az oldal sütiket (cookie) használ a felhasználói élmény biztosítása érdekében.

Rendben