Saláta őszibarackkal, szárított sonkával

Hozzávalók:

 

1 cs eisberg Őszi Mix

4 db őszibarack

8 vékony szelet szárított sonka(serrano esetleg prosciutto)

1 evőkanál balzsamecet

4 evőkanál extra szűz olívaolaj

 

Elkészítés:

 

A magozott negyedelt őszibarackot forgassuk a salátába, majd öntözzük meg a balzsamecettel, illetve olívaolajjal. A szárított sonkát vékonyabb csíkokra tépkedve szórjuk a tetejére.

  • Default
  • Title
  • Date
  • Random
  • Ahhoz, hogy kiválassz egy jó salátareceptet, és utána a legjobb formában tudd elkészíteni, meg kell ismerned az alapanyagokat, azok előkészítését, jellemzőit.
    >Bővebben
  • Nézd meg, hogyan kell csinálni! Legszuperebb receptjeink elkészítését videóra vettük, hogy még könnyebben eltudjad készíteni otthon is! Nézd meg, készítsed el, táplálkozz egészségesen!
    >Bővebben
  • Érdekel, hogyan telnek az eisberg hétköznapjai? Milyen technika és szakmai tudás húzódik meg az eisberg friss salátái mögött? Akkor tarts velünk és pillants be a kulisszák mögé!

    >Bővebben

Események

>További eseményeink

Hírlevél

Az oldal sütiket (cookie) használ a felhasználói élmény biztosítása érdekében.

Rendben