Sült tofu, paradicsommal

Hozzávalók:

 

 

Elkészítés:

A paradicsomokat vágjuk félbe, majd a szeletelt tofuval együtt sózzuk és kenjük meg a zúzott gyömbérrel.  Ugyanabban a serpenyőben, egyszerre, kevés olívaolajon hirtelen süssük őket pirosra, majd tegyük félre.

A serpenyőben maradt levet, egy tálban keverjük össze a lime levével, illetve a maradék olívaolajjal. Ezt öntsük a salátára, majd helyezzük rá a tofut és paradicsomot.

  • Default
  • Title
  • Date
  • Random
  • Ahhoz, hogy kiválassz egy jó salátareceptet, és utána a legjobb formában tudd elkészíteni, meg kell ismerned az alapanyagokat, azok előkészítését, jellemzőit.
    >Bővebben
  • Nézd meg, hogyan kell csinálni! Legszuperebb receptjeink elkészítését videóra vettük, hogy még könnyebben eltudjad készíteni otthon is! Nézd meg, készítsed el, táplálkozz egészségesen!
    >Bővebben
  • Érdekel, hogyan telnek az eisberg hétköznapjai? Milyen technika és szakmai tudás húzódik meg az eisberg friss salátái mögött? Akkor tarts velünk és pillants be a kulisszák mögé!

    >Bővebben

Események

>További eseményeink

Hírlevél

Szeretnénk kibővíteni online felületünket,
véleményed fontos számunkra.
Kitöltöm a kérdőívet

Az oldal sütiket (cookie) használ a felhasználói élmény biztosítása érdekében.

Rendben