Szezámmagos szójás saláta friss körtével

Hozzávalók:

 

  • 1 cs eisberg Mix
  • 1 db nagy, kemény húsú körte
  • 3 db újhagyma
  • 1 teáskanál nádcukor
  • 1 evőkanál sötét szójaszósz
  • 1 evőkanál pirított szezámmag
  • 1 evőkanál fehérborecet
  • 4 evőkanál extra szűz olívaolaj
  • őrölt bors

 

Elkészítés:

 

A körtét meghámozzuk, magházát kivesszük, majd négy vékony szeletet levágunk belőle és félretesszük. A maradékot apró kockákra vágva összekeverjük a szezámmaggal.

A szójaszószt, ecetet és az olívaolajat alaposan elkeverjük a cukorral, borsozzuk, majd belerakjuk a szezámmagos körtét.

A vékonyra vágott újhagymával és az öntettel  egybeforgatjuk a salátát, majd a tetejére helyezzük a körteszeleteket.

  • Default
  • Title
  • Date
  • Random
  • Ahhoz, hogy kiválassz egy jó salátareceptet, és utána a legjobb formában tudd elkészíteni, meg kell ismerned az alapanyagokat, azok előkészítését, jellemzőit.
    >Bővebben
  • Nézd meg, hogyan kell csinálni! Legszuperebb receptjeink elkészítését videóra vettük, hogy még könnyebben eltudjad készíteni otthon is! Nézd meg, készítsed el, táplálkozz egészségesen!
    >Bővebben
  • Érdekel, hogyan telnek az eisberg hétköznapjai? Milyen technika és szakmai tudás húzódik meg az eisberg friss salátái mögött? Akkor tarts velünk és pillants be a kulisszák mögé!

    >Bővebben

Események

>További eseményeink

Hírlevél

Szeretnénk kibővíteni online felületünket,
véleményed fontos számunkra.
Kitöltöm a kérdőívet

Az oldal sütiket (cookie) használ a felhasználói élmény biztosítása érdekében.

Rendben