Vajban párolt zöldspárga, pezsgős öntettel

Hozzávalók:

 

 

Elkészítés:

 

A mosott, tisztított zöldspárgát vajon óvatosan lepirítjuk, majd kevés vízzel leöntve félpuhára pároljuk. Közben sózzuk, borsozzuk.

A lime héját lereszeljük és a levével, mézzel, olívaolajjal, illetve a pezsgővel alaposan kikeverjük. A dresszinget  a salátára öntjük és a langyos spárga mellé helyezzük.

Kevés parmezánforgáccsal tálaljuk.

  • Default
  • Title
  • Date
  • Random
  • Ahhoz, hogy kiválassz egy jó salátareceptet, és utána a legjobb formában tudd elkészíteni, meg kell ismerned az alapanyagokat, azok előkészítését, jellemzőit.
    >Bővebben
  • Nézd meg, hogyan kell csinálni! Legszuperebb receptjeink elkészítését videóra vettük, hogy még könnyebben eltudjad készíteni otthon is! Nézd meg, készítsed el, táplálkozz egészségesen!
    >Bővebben
  • Érdekel, hogyan telnek az eisberg hétköznapjai? Milyen technika és szakmai tudás húzódik meg az eisberg friss salátái mögött? Akkor tarts velünk és pillants be a kulisszák mögé!

    >Bővebben

Események

>További eseményeink

Hírlevél

Az oldal sütiket (cookie) használ a felhasználói élmény biztosítása érdekében.

Rendben