Gyümölcsös vacsora

Gyümölcsös vacsora. Ma kissé hidegebb volt, mint tegnap, és bár néha kisütött a nap, azért egy kis melegség jól esik az embernek. Estére áfonyás sült camembert-et készítettem fűszeres, ropogós kenyérrel. 2-3 embernek egy korong sajt elégnek bizonyult, de könnyen bele lehet feledkezni az ízébe:-) A sajtkorongba pár szem áfonyát beleszuszakoltam, a többit (összesen 12 szemet) rászórtam. Egy tűzálló tálba tettem két evőkanál fehérborral együtt. A kenyeret másfél centinként bevagdostam, és 50g vaj, 2 gerezd reszelt fokhagyma és 3 szál apróra vágott petrezselyemzöld keverékével megkentem a réseket.
Az egészet 180 fokos sütőben 20 perc alatt ropogósra sütöttem- az áfonyák majdnem kipukkadtak a sajt tetején. Addig is a salátához elkészítettem az öntetet: 10 szem áfonyát villával összenyomtam, 2 evőkanál olaj egy evőkanál borecet és egy kiskanál mézzel elkevertem... Gyümölcsös, sós, igazán zamatos. Remélem, kipróbáljátok!

  • Default
  • Title
  • Date
  • Random
  • Ahhoz, hogy kiválassz egy jó salátareceptet, és utána a legjobb formában tudd elkészíteni, meg kell ismerned az alapanyagokat, azok előkészítését, jellemzőit.
    >Bővebben
  • Nézd meg, hogyan kell csinálni! Legszuperebb receptjeink elkészítését videóra vettük, hogy még könnyebben eltudjad készíteni otthon is! Nézd meg, készítsed el, táplálkozz egészségesen!
    >Bővebben
  • Érdekel, hogyan telnek az eisberg hétköznapjai? Milyen technika és szakmai tudás húzódik meg az eisberg friss salátái mögött? Akkor tarts velünk és pillants be a kulisszák mögé!

    >Bővebben

Események

>További eseményeink

Hírlevél

Szeretnénk kibővíteni online felületünket,
véleményed fontos számunkra.
Kitöltöm a kérdőívet

Az oldal sütiket (cookie) használ a felhasználói élmény biztosítása érdekében.

Rendben