Kukoricapelyhes bundázott csirke

Sziasztok!
Bogi vagyok, a konyhából:-) Isteni vacsora lehet ez mindenkinek, kicsiknek és nagyoknak egyaránt: kukoricapelyhes bundázott csirke sütőben, salátával és mézes-mustáros öntettel. A csirkemell csíkokat joghurtba áztattam, adtam hozzá egy kis fűszerkeveréket. A natúr (!) kukoricapelyhet robotgéppel összeaprítottam, és a csirkékről egy mozdulattal lehúztam a pác nagy részét, belenyomkodtam a kukoricapehelybe, egy kis olajspray, és sózás után 210 fokos sütőben oldalanként 12 perc alatt készre sütöttem. A salátaöntet pedig 1 kanál méz, mustár, borecet és 2 evőkanál olívaolaj, némi só. Maradék nem volt...:-) Jó étvágyat mindenkinek!

Üdv,
Bogi

  • Default
  • Title
  • Date
  • Random
  • Ahhoz, hogy kiválassz egy jó salátareceptet, és utána a legjobb formában tudd elkészíteni, meg kell ismerned az alapanyagokat, azok előkészítését, jellemzőit.
    >Bővebben
  • Nézd meg, hogyan kell csinálni! Legszuperebb receptjeink elkészítését videóra vettük, hogy még könnyebben eltudjad készíteni otthon is! Nézd meg, készítsed el, táplálkozz egészségesen!
    >Bővebben
  • Érdekel, hogyan telnek az eisberg hétköznapjai? Milyen technika és szakmai tudás húzódik meg az eisberg friss salátái mögött? Akkor tarts velünk és pillants be a kulisszák mögé!

    >Bővebben

Események

>További eseményeink

Hírlevél

Az oldal sütiket (cookie) használ a felhasználói élmény biztosítása érdekében.

Rendben