Lusta vasárnap reggeli

Lusta vasárnap reggeli. Ráérősen, nyugodtan készíthető el ez az omlett, nem kell hozzá semmi extra, de a fűszerezés igazán friss és ébersztőleg hat! Volt egy kis maradék petrezselyem zöldem, ami a hűtőben szomorkodott. Hogy ne vesszen kárba, egy thai csilivel (kimagozva) 1 kiskanál reszelt gyömbérrel és 2 gerezd fokhagymával összeaprítottam. Annyi olajat adtam hozzá, ami épp ellepje, majd beleraktam egy kis műanyag edénybe, ahol szépen kifagyott. Az edénykéből egy zacskóba került, vissza a fagyasztóba, amikor igény szerint török le belőle egy kis darabot. De nem csak a tojáshoz jó, hanem csirkéhez, rákhoz is bátran ajánlom ezt a fagyasztott fűszerolajat. Derűs vasárnapot mindenkinek!

Üdv:
Bogi

  • Default
  • Title
  • Date
  • Random
  • Ahhoz, hogy kiválassz egy jó salátareceptet, és utána a legjobb formában tudd elkészíteni, meg kell ismerned az alapanyagokat, azok előkészítését, jellemzőit.
    >Bővebben
  • Nézd meg, hogyan kell csinálni! Legszuperebb receptjeink elkészítését videóra vettük, hogy még könnyebben eltudjad készíteni otthon is! Nézd meg, készítsed el, táplálkozz egészségesen!
    >Bővebben
  • Érdekel, hogyan telnek az eisberg hétköznapjai? Milyen technika és szakmai tudás húzódik meg az eisberg friss salátái mögött? Akkor tarts velünk és pillants be a kulisszák mögé!

    >Bővebben

Események

>További eseményeink

Hírlevél

Szeretnénk kibővíteni online felületünket,
véleményed fontos számunkra.
Kitöltöm a kérdőívet

Az oldal sütiket (cookie) használ a felhasználói élmény biztosítása érdekében.

Rendben