Majonézes Tésztasaláta

Remélem, már mindenki ebédel.. :-) Én ma ezt ebédeltem: majonézes tésztasaláta friss salátával. Mivel a salátát (2-3 maréknyit) a kis rekeszekbe, külön tettem el, és csak tálaláskor kevertem össze, friss, roppanós ebédem kerekedett. Azért a majonézen is tuningoltam: 2 evőkanál joghurthoz tettem egy evőkanál majonézt, egy evőkanál reszelt parmezán sajtot és 2 kiskanál szezámmagot. Mindebbe kevertem 2 maréknyi tésztát megfőzve, egy kis darab uborkát és egy nagy szelet kaliforniai paprikát apróra vágva, no meg pár szelet póréhagymát. Szaladok tovább, szép napot mindekinek!
Üdv, Bogi

  • Default
  • Title
  • Date
  • Random
  • Ahhoz, hogy kiválassz egy jó salátareceptet, és utána a legjobb formában tudd elkészíteni, meg kell ismerned az alapanyagokat, azok előkészítését, jellemzőit.
    >Bővebben
  • Nézd meg, hogyan kell csinálni! Legszuperebb receptjeink elkészítését videóra vettük, hogy még könnyebben eltudjad készíteni otthon is! Nézd meg, készítsed el, táplálkozz egészségesen!
    >Bővebben
  • Érdekel, hogyan telnek az eisberg hétköznapjai? Milyen technika és szakmai tudás húzódik meg az eisberg friss salátái mögött? Akkor tarts velünk és pillants be a kulisszák mögé!

    >Bővebben

Események

>További eseményeink

Hírlevél

Az oldal sütiket (cookie) használ a felhasználói élmény biztosítása érdekében.

Rendben