Medvehagymás krémsajt

Piacon jártam, és láttam, hogy a medvehagyma szezonja lassan véget ér, és már jön spárga szezon. De addig is, vettem pár csomaggal.Volt, amelyik már virágzott. Illata nagyon erős, íze fokhagymás, kiválóan egészíti ki a sajtos és tojásos ételeket. Most natúr krémsajtba kevertem.Friss paradicsommal, pirítóssal kiváló vacsora kerekedett belőle. Hamarosan jövök még medvehagymás receptekkel!

Üdv mindenkinek,
sziasztok: Bogi

  • Default
  • Title
  • Date
  • Random
  • Ahhoz, hogy kiválassz egy jó salátareceptet, és utána a legjobb formában tudd elkészíteni, meg kell ismerned az alapanyagokat, azok előkészítését, jellemzőit.
    >Bővebben
  • Nézd meg, hogyan kell csinálni! Legszuperebb receptjeink elkészítését videóra vettük, hogy még könnyebben eltudjad készíteni otthon is! Nézd meg, készítsed el, táplálkozz egészségesen!
    >Bővebben
  • Érdekel, hogyan telnek az eisberg hétköznapjai? Milyen technika és szakmai tudás húzódik meg az eisberg friss salátái mögött? Akkor tarts velünk és pillants be a kulisszák mögé!

    >Bővebben

Események

>További eseményeink

Hírlevél

Az oldal sütiket (cookie) használ a felhasználói élmény biztosítása érdekében.

Rendben