Mexikói Chop Saláta

Vacsoraidő! Ilyen kellemes, langyos estékre javaslom a nyáridéző mexikói "chop" salátát. Zöldsaláta, avokádó, hagyma, paprika és paradicsom az alapja. Ezeket nagyon apróra vágjuk, 3-4 mm-es csíkokra, kockákra. Ha a méret jó, nagykanállal ehetjük. A "mexikói" pluszt a tördelt tortilla csipsz és az öntet adja:4 evőkanál lime lé, ugyannyi olivaolaj, 1 evőkanál méz, egy gerezd fokhagyma, 1 evőkanál aprított frss koriander, és 2 kiskanál friss, apróra vágott csili.... vamonos. Fiesta!!!! 
Saludos, :) Bogi

  • Default
  • Title
  • Date
  • Random
  • Ahhoz, hogy kiválassz egy jó salátareceptet, és utána a legjobb formában tudd elkészíteni, meg kell ismerned az alapanyagokat, azok előkészítését, jellemzőit.
    >Bővebben
  • Nézd meg, hogyan kell csinálni! Legszuperebb receptjeink elkészítését videóra vettük, hogy még könnyebben eltudjad készíteni otthon is! Nézd meg, készítsed el, táplálkozz egészségesen!
    >Bővebben
  • Érdekel, hogyan telnek az eisberg hétköznapjai? Milyen technika és szakmai tudás húzódik meg az eisberg friss salátái mögött? Akkor tarts velünk és pillants be a kulisszák mögé!

    >Bővebben

Események

>További eseményeink

Hírlevél

Az oldal sütiket (cookie) használ a felhasználói élmény biztosítása érdekében.

Rendben