Morzsaparty :)

Nagyon szeretem a morzsás gyülöcspitéket.Ripsz-rosz össze is lehet állítani őket, azért az is idő. Egyszer készítettem morzsát, amit beraktam egy csinos befőttes üvegbe, így azután bármire rá tudtam szórni, amihez az édes-ropogós morzsa jól illet: gyümölcssalátára, joghurtra, vagy akár fagyira is.
Ehhez 100 g zabpelyhet és 100 g lisztet összegyúrtam 100 g vajjal, adtam hozzá még egy csipet sót, 50 g barnacukrot, és fahéjat. A morzsákat egy sütőlapra terítve 180 fokos sütőben barnulásig , kb. 15 percig sütöttem.

  • Default
  • Title
  • Date
  • Random
  • Ahhoz, hogy kiválassz egy jó salátareceptet, és utána a legjobb formában tudd elkészíteni, meg kell ismerned az alapanyagokat, azok előkészítését, jellemzőit.
    >Bővebben
  • Nézd meg, hogyan kell csinálni! Legszuperebb receptjeink elkészítését videóra vettük, hogy még könnyebben eltudjad készíteni otthon is! Nézd meg, készítsed el, táplálkozz egészségesen!
    >Bővebben
  • Érdekel, hogyan telnek az eisberg hétköznapjai? Milyen technika és szakmai tudás húzódik meg az eisberg friss salátái mögött? Akkor tarts velünk és pillants be a kulisszák mögé!

    >Bővebben

Események

>További eseményeink

Hírlevél

Szeretnénk kibővíteni online felületünket,
véleményed fontos számunkra.
Kitöltöm a kérdőívet

Az oldal sütiket (cookie) használ a felhasználói élmény biztosítása érdekében.

Rendben