Rucola La La La...

Sokak kedvence a rucola, amit nemcsak salátáként lehet enni- kedvencem, ha rizottó, vagy pasta tetején egy nagy halom rukola csücsül, amit belekeverek az ételbe és úgy fogyasztom. A saláta a melegtől megpuhul, az íze is kicsit más lesz. íme a ’villantós’ pasta pomodoro con rucola: a paradicsomszószba egy kis reszelt citromhéjat és sáfrányt teszek, a tetejére halmozom a ruccolát, már csak pár csepp olívaolaj, egy kis só, bors,….és kész!

  • Default
  • Title
  • Date
  • Random
  • Ahhoz, hogy kiválassz egy jó salátareceptet, és utána a legjobb formában tudd elkészíteni, meg kell ismerned az alapanyagokat, azok előkészítését, jellemzőit.
    >Bővebben
  • Nézd meg, hogyan kell csinálni! Legszuperebb receptjeink elkészítését videóra vettük, hogy még könnyebben eltudjad készíteni otthon is! Nézd meg, készítsed el, táplálkozz egészségesen!
    >Bővebben
  • Érdekel, hogyan telnek az eisberg hétköznapjai? Milyen technika és szakmai tudás húzódik meg az eisberg friss salátái mögött? Akkor tarts velünk és pillants be a kulisszák mögé!

    >Bővebben

Események

>További eseményeink

Hírlevél

Szeretnénk kibővíteni online felületünket,
véleményed fontos számunkra.
Kitöltöm a kérdőívet

Az oldal sütiket (cookie) használ a felhasználói élmény biztosítása érdekében.

Rendben