Sajtos-Magos Ropogós

Zöldségszezon, tavasz, persze hogy jönnek a krémlevesek- de kell bele egy kis ’betét’, hogy nehogy elájulj napközben. Ezeket a sajt tallérokat először egy leveshez adtam, de azután rájöttem, hogy egy kis salsával különleges vendégváró falat vagy nasi lehet. 11-12 tallérhoz szükséged van 30 g grana padano sajtra, 10 g tökmagra vagy már magokra. A magokat összevágjuk, a reszelt sajthoz keverjük, amit kis halmokban elosztunk a sütőlapon. Lapos korongokká formázzuk őket, és 200 fokos sütőben 5-6 perc alatt megsütjük. Vigyázat, nagyon forró, amikor kiveszed a sütőből!

  • Default
  • Title
  • Date
  • Random
  • Ahhoz, hogy kiválassz egy jó salátareceptet, és utána a legjobb formában tudd elkészíteni, meg kell ismerned az alapanyagokat, azok előkészítését, jellemzőit.
    >Bővebben
  • Nézd meg, hogyan kell csinálni! Legszuperebb receptjeink elkészítését videóra vettük, hogy még könnyebben eltudjad készíteni otthon is! Nézd meg, készítsed el, táplálkozz egészségesen!
    >Bővebben
  • Érdekel, hogyan telnek az eisberg hétköznapjai? Milyen technika és szakmai tudás húzódik meg az eisberg friss salátái mögött? Akkor tarts velünk és pillants be a kulisszák mögé!

    >Bővebben

Események

>További eseményeink

Hírlevél

Szeretnénk kibővíteni online felületünket,
véleményed fontos számunkra.
Kitöltöm a kérdőívet

Az oldal sütiket (cookie) használ a felhasználói élmény biztosítása érdekében.

Rendben