Wasabis tortilla

Húshagyóan folytatom, nálunk a hal maradt az étrendben. Olyan ételt készítettem, ami lehet vendégváró falat vagy akár irodai ebéd, attól függően, hogy egyben hagyod, vagy szépen felvágod. Egy tortillát megkentem wasabis krémsajttal (krémsajtba wasabi paszát kevertem), raktam rá fél avokádót szeletelve, 25 g füstölt lazacot. Lime lével megcsepegtettem, majd egy nagy marék madársalátával jó szorosan feltekertem. A tortilla lap egyik oldalára kb. 3 centi mélyen és 10 cm hosszan nem krémsajtot, hanem vajat kentem, így a tekercsem szépen összeragadt és nem csúszott szét. Kipróbáljátok:-) ?

  • Default
  • Title
  • Date
  • Random
  • Ahhoz, hogy kiválassz egy jó salátareceptet, és utána a legjobb formában tudd elkészíteni, meg kell ismerned az alapanyagokat, azok előkészítését, jellemzőit.
    >Bővebben
  • Nézd meg, hogyan kell csinálni! Legszuperebb receptjeink elkészítését videóra vettük, hogy még könnyebben eltudjad készíteni otthon is! Nézd meg, készítsed el, táplálkozz egészségesen!
    >Bővebben
  • Érdekel, hogyan telnek az eisberg hétköznapjai? Milyen technika és szakmai tudás húzódik meg az eisberg friss salátái mögött? Akkor tarts velünk és pillants be a kulisszák mögé!

    >Bővebben

Események

>További eseményeink

Hírlevél

Az oldal sütiket (cookie) használ a felhasználói élmény biztosítása érdekében.

Rendben