Almás-áfonyás saláta baconcsipsszel

Hozzávalók 2 főre:

100 g FRESHWELL mix
1 alma
50 g áfonya
3 szelet bacon
2 evőkanál olívaolaj
1 kiskanál méz
1 kiskanál mustár
1 kiskanál borecet
só, bors

Elkészítés:

Az alma magházát vágjuk ki, az almát szeleteljük fel.
A bacont süssük arany barnára egy serpenyőben, majd vegyük ki egy konyhai papírtörlőre.
Öntsük ki a serpenyőből a zsírt, csak egy evőkanálnyi maradjon benne.
Ebben a zsírban pirítsuk meg az almaszeleteket.
Az öntet hozzávalóit (olaj, méz, mustár, ecet) egy kis üvegben rázzuk össze, kóstoljuk meg, ízlés szerint sózzuk-borsozzuk.
Állítsuk össze a salátát: a salátakeveréken rendezzük el az almaszeleteket, az áfonyát, és a darabokra tört ropogós bacont, majd locsoljuk rá az öntetet.

  • Default
  • Title
  • Date
  • Random
  • Ahhoz, hogy kiválassz egy jó salátareceptet, és utána a legjobb formában tudd elkészíteni, meg kell ismerned az alapanyagokat, azok előkészítését, jellemzőit.
    >Bővebben
  • Nézd meg, hogyan kell csinálni! Legszuperebb receptjeink elkészítését videóra vettük, hogy még könnyebben eltudjad készíteni otthon is! Nézd meg, készítsed el, táplálkozz egészségesen!
    >Bővebben
  • Érdekel, hogyan telnek az eisberg hétköznapjai? Milyen technika és szakmai tudás húzódik meg az eisberg friss salátái mögött? Akkor tarts velünk és pillants be a kulisszák mögé!

    >Bővebben

Események

>További eseményeink

Hírlevél

Szeretnénk kibővíteni online felületünket,
véleményed fontos számunkra.
Kitöltöm a kérdőívet

Az oldal sütiket (cookie) használ a felhasználói élmény biztosítása érdekében.

Rendben