Bazsalikomos madársaláta gránátalmával

Hozzávalók 2 főre:

80 g madársaláta ( 1 csomag)
½ fej kis lilahagyma
1 gránát alma
3 evőkanál olívaolaj
1 evőkanál apróra vágott petrezselyemzöld
2 evőkanál narancslé
1 kiskanál fehérborecet
só, bors

Elkészítés:

Készítsük el az öntetet, hogy legyen ideje az ízeknek összeérni. Az olajat a narancslével, a petrezselyemzölddel, és az ecettel keverjük el, ízlés szerint sózzuk-borsozzuk. A fél lilahagymát vágjuk nagyon vékony szeletekre, amelyeket azután rázzunk szét  gerezdekre. A gránátalmából szedjük ki a magokat. A salátát szórjuk egy tálba, lazán forgassuk bele a gránátalmát és a hagymát, majd a narancsos-petrezselymes öntettel locsoljuk meg. Azonnal fogyasszuk.

  • Default
  • Title
  • Date
  • Random
  • Ahhoz, hogy kiválassz egy jó salátareceptet, és utána a legjobb formában tudd elkészíteni, meg kell ismerned az alapanyagokat, azok előkészítését, jellemzőit.
    >Bővebben
  • Nézd meg, hogyan kell csinálni! Legszuperebb receptjeink elkészítését videóra vettük, hogy még könnyebben eltudjad készíteni otthon is! Nézd meg, készítsed el, táplálkozz egészségesen!
    >Bővebben
  • Érdekel, hogyan telnek az eisberg hétköznapjai? Milyen technika és szakmai tudás húzódik meg az eisberg friss salátái mögött? Akkor tarts velünk és pillants be a kulisszák mögé!

    >Bővebben

Események

>További eseményeink

Hírlevél

Az oldal sütiket (cookie) használ a felhasználói élmény biztosítása érdekében.

Rendben